Andreea Tonciu și prețul scump al celebrității

Fosta asistentă TV a fost atacată pentru că a refuzat să intre în „jocul” unor tineri

Andreea Tonciu a simțit partea neplăcută a celebrității, după ce vineri dimineață a fost atacată de doi tineri într-un loc public. Motivul atacului, unul stupid, a fost că fosta asistentă TV nu a vrut să dea curs invitației acestora de a face un „TikTok” cu ei. Dacă în alte vremuri fanii se mulțumeau să facă o poză de la distanță sau poate un selfie, în vremurile actuale lucrurile sunt total diferite.

„M-am oprit să-mi iau o cafea și doi indivizi și doi indivizi m-au urmărit. Cred că mi-au recunoscut mașina sau pe mine și au venit la mine la geam să-mi ceară să fac un TikTok cu ei. Eu i-am refuzat categoric pentru că nu-i cunosc și mai ales acum în pandemie”, le-a povestit Andreea Tonciu urmăritorilor ei de pe Instagram.

De altfel, Andreea Tonciu s-a arătat deranjată de atitudinea unuia dintre ei, care, după refuzul vedetei, a aruncat cu suc spre aceasta.

„Acești doi băieți tot veneau după mine, mă urmăreau continuu. M-am oprit, mi-am dat comandă de cafea, am plătit a celălalt ghișeu cafeaua, ei tot veneau după mine și îmi cereau TikTok. Vorbeau și foarte urât. Am fost să-mi ridic cafeaua, am deschis geamul la mașină și unul dintre băieți a venit iar la geamul meu și tot îmi repeta că el vrea TikTok cu mine. L-am refuzat foarte frumos și l-a un moment dat, avea o sticlă de suc în mână, a deschis sticla și a aruncat pe mine, pe mașină”, a mai spus vedeta, care a adăugat, retoric, că nu înțelege în ce lume trăim.

Mai mult, aceasta nu vrea să lase situația la o simplă „plângere” pe rețelele de socializare și este hotărâtă să ia măsuri legale împotriva agresorului, considerând că este inacceptabil să fi atacat pentru că nu ai vrut să faci un „TikTok”.

Aceste gesturi nu sunt firești indiferent de cât de cunoscută este o persoană, până la urmă fiecare om trebuie să se simtă în siguranță în viața de zi cu zi.

Citește și: Dușmănie: Tonciu și Buruiană încă nu s-au împăcat