Clotilde Armand, supărată pe primarul general. „Este puțin absurd să aflu din presă”

Primarul Sectorului 1 nu ar fi cerut preluarea parcurilor Herăstrău și Cișmigiu dacă nu avea discuții cu Nicușor Dan, în urmă cu câteva luni

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand pare deranjată de dezinformarea publică făcută de edilul Capitalei, Nicușor Dan, cu privire la preluarea parcurilor Herăstrău și Cișmigiu, dar și legat de o datorie de 19 milioane de lei către Primăria Generală.

Într-o postare făcută pe Facebook, Clotilde Armand i-a „bătut” obrazul lui Nicușor Dan pentru afirmațiile făcute de acesta, mai mult, consideră că acestea nu își aveau rostul, în condițiile în care ideea preluării celor două parcuri, pentru investiții, a fost la inițiativa lui Dan.  

„Am aflat și eu din presă că dl. primar general a declarat că nu se pune problema ca Primăria Sectorului 1 să preia parcurile Herăstrău și Cișmigiu… iar Primăria Sector 1 ar avea o datorie de 19 milioane lei către Primăria Municipiului București. Recunosc că este puțin absurd să aflu din presă asta. Dl. primar are numărul meu de telefon și m-ar fi putut contacta să mă anunțe înainte. În condițiile în care am avut o întâlnire în urmă cu câteva luni cu dl. primar general unde am discutat și am convenit la inițiativa lui să preluăm noi parcurile Cișmigiu și Herăstrău pentru a putea face investiții. N-am fi pus pe ordinea de zi a ședinței Consiliu Local de ieri acest proiect dacă n-am fi avut acordul d-lui primar”, a scris Clotilde Armand Oare Sectorul 1 are capacitatea de a întreține parcurile?

Totodată, edilul Sectorului 1 speră ca situația celor două parcuri, una deplorabilă pentru o capitală europeană, să fie rezolvată urgent, ba, mai mult, că va face o nouă solicitare către municipalitate pentru preluarea celorlalte parcuri de pe raza acestui sector, care se află în administrarea ALPAB. „De asemenea, îl anunț pe dl. primar general că Primăria Sectorului 1 și-a plătit datoria față de Primăria Capitalei și îl rog să nu mai dezinformeze opinia publică”, a concluzionat primarul Sectorului 1.

După acest refuz de predare a celor două parcuri vine o întrebare firească, ce poate să aibă legătură cu partea de curățenie din sectorul ce de multe luni este captiv într-un război al gunoaielor.

Avea Primăria Sectorului 1 capacitatea de a se îngriji de cele două parcuri pe care voia să le preia de la Primăria Municipiului București?

Citește și: Clotilde Armand, din ce în ce mai aproape să iasă pe ușa din spate a primăriei, cea pe care a și intrat