Captură video TikTok
Captură video TikTok

Recent, un videoclip foarte ciudat a devenit viral pe internet. Clipul a fost înregistrat de o femeie care, împreună cu fiica ei, a decis să filmeze un conac părăsit.

Potrivit unui raport publicat în The Mirror, fiica femeii, Rebecca, a fost imediat distrasă de un detaliu înfricoșător.

Un chip ciudat, de copil, a apărut la una dintre ferestrele conacului

În momentul în care a observat un chip la una dintre ferestre, fata a distribuit clipul pe canalul de TikTok. În scurt timp, înregistrarea a devenit virală, depășind, la acest moment, pragul de două milioane de vizualizări.

Mama fetei nu observă nimic neobișnuit în momentul în care alege să facă turul conacului abandonat. Mai mult, femeia vorbește cu calm și lejeritate despre cât de frumoasă este arhitectura casei și despre cât de mult i-ar plăcea să se plimbe pe această proprietate îmbrăcată într-o rochie.

Mai ciudat este că, nici în momentul în care se apropie de casă nu observă chipul care se vede pe fereastră, transmite publicația News18.

Explicația proprietarilor

Postarea a adunat tot felul de reacții din partea utilizatorilor canalului de TikTok. Unii oameni susțin că trebuie să fie un soi de farsă, în timp ce alții au emis teorii cu adevărat bizare.

Povestea nu se termină, totuși, aici.  Într-un nou videoclip distribuit de Rebecca, fata dezvăluie că proprietarii uriașului conac au ținut, de fapt, un cap de manechin la fereastră.

Se pare că oamenii au luat această decizie pentru a-i ține pe curioși departe de proprietatea lor.