Sursa foto: Facebook

Dan Negru a transmis un mesaj dur și extrem de real pe contul său de Facebook, privind modul în care se face școală în România.

 „Dara, fetița mea, începe azi școala. Bogdan, într-a III-a, de săptămâna viitoare. Sunt norocoși. Unul din patru copii a abandonat școala anul trecut. 26% a fost rata de abandon școlar în sate! În satele românești școala online a fost un eșec”, a precizat Dan Negru.

Dan Negru: „Cine închide un spital, deschide un cimitir”

De asemenea, în continuarea mesajului său, Dan Negru îi acuză pe cei din generația sa că prin deciziile pe care le vor lua, vor distruge noile generații. Mai mult, el susține că oamenii politici nu își doresc să găsească soluții pentru situația critică în care se află școala de la sat.

„Cei din generația mea, prin decizii haotice, vor distruge generațiile care vin. Să fie ăsta breaking news-ul începutului de an. Pentru că cine închide un spital, deschide un cimitir și cine închide o școală, deschide o pușcărie”, a concluzionat  Dan Negru pe contul de socializare.

Reamintim că în prima zi din anul 2022, prezentatorul TV a anunțat că „se înclină” în fața colegilor de la mai multe posturi de televiziune pentru că fac din Revelion „o tradiție românească frumoasă.” Totodată, el a mai mărturisit că sărbătoarea de Anul Nou trebuie să unească oamenii, nu să îi despartă.

„Dar Revelionul nu e despre înfrângeri sau victorii de audiența tv. Eu nu vreau sa fiu fericit cu prețul fericirii altuia chiar dacă despre asta e competiția! Trăim pe baricade, vaccinați/nevaccinați , bogați/săraci, corupți/ cinstiti … Acu’ și un biet program tv de Revelion împarte !”, a scris pe Facebook realizatorul Revelionului 2022 de la Antena 1.

Pentru prima dată, în ultimii 20 de ani, Revelionul de la Antena 1 a fost bătut de Protevelion. Audiențele au fost depășite de cele înregistrate de programul prezentat de Pavel Bartoș și Raluka.

Anul trecut, „Revelionul cu Dan Negru” a fost al doilea cel mai urmărit program de televiziune european, după BBC. În România, expresia „fac revelionul cu Dan Negru” a devenit o exprimare populară pentru cei care petrec noaptea dintre ani acasă, la televizor.

Dan Negru, „bătut” de PRO TV