Viviana Sposub și George Burcea își pun la încercare urmăritorii

Deja se simt ca în fabula „Petrică și lupul”

Postările mult prea personale de pe rețelele de socializare se pot întoarce împotriva celor care decid să împartă totul cu prietenii virtuali. Viviana Sposub și George Burcea se află la a doua astfel de situație, în prima ea și-a publicat testul de sarcină, într-un InstaStory, apoi, recent, el a fost cel care a făcut publică o ecografie. Da, este și asta o metodă de a fi în atenția publicului ori de a-și promova un nou rol într-un nou film, însă, atunci când le va veni cu adevărat clipa de a deveni părinți s-ar putea ca numeni să nu îi mai creadă.

„De la mine și George vă puteți aștepta oricând la surprize! De toate felurile! Lăsând gluma la o parte, etapa în care noi ne aflăm acum nu e tocmai cea mai potrivită pentru pasul acesta. Dar ne dorim copii împreună și voi fi tare fericită să vă anunț atunci când acest lucru se va întâmpla”,  a povestit Viviana Sposub, pentru Viva.ro, după ce George a aruncat ecografia în social media.

Cei doi au fost prezenți la Gala „Bravo, ai stil! Celebrities”, unde pe lângă momentul de dans provocator, ce i-a fascinat pe jurați, au oferit și primele explicații oficiale legate de „sarcina” Vivianei.

„George a făcut anunțul pe Instagram mai devreme decât mi-aș fi dorit eu. George o să joace într-un film și va fi tătic. M-a sunat mama și m-a întrebat că ea trebuie să afle din presă. I-am zis că e vorba despre un film, dar actorul meu enigmatic și nu prea cuminte a postat pe internet și s-a înterpretat diferit”, a spus focoasa brunetă.

 „Deci o să avem un nepoțel”, a întrebat Ilinca Vandici, iar răspunsul cuplului a fost pe măsură. „O să avem, dar nu acum”, a spus Viviana, în timp ce George ar vrea să vorbească despre acest subiect, ceva mai târziu, în finala emisiunii.  

Citește și: Viviana Sposub, „vorbește lumea” de testul online