Diana Șoșoacă (Foto: Aktual24)

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă este foarte mândră de capacitatea sa de a refuza invitația postului România TV pentru programul dn noaptea de Anul Nou. Iar printre motivele pentru care a refuzat participarea la „o asemenea trădare națională” se numără și testarea. Nu una artistică sau de cultură generală, ci testarea împotriva Covid, subliniind că aceasta i-a fost impusă. „Adică eu lupt împotriva plandemiei și mascaradei, împotriva testării care nu testează nimic, decât pompează bani în buzunarele politicienilor, și eu să accept testarea ca să particip la o emisiune pt distracție la TV”, s-a întrebat, retoric, Diana Șoșoacă într-o postare făcută pe contul său de socializare, la distribuirea unei alte postări ce explica în ce a constat programul de la România TV. „Nu sunt artistă! Eu sunt Avocat,  Senator al României și demnitatea funcției îți impune anumite limite. Ce au ales alții, este fix problema lor și punctul lor de vedere”, mai afirmă parlamentarul, care de-a lungul ultimului an a dat de nenumătare ori dovadă de lipsă de demnitate. Dar aceasta este o cu totul altă discuție.

Mai mult, senatoarea susține că a ales „verticalitatea și intransigența”, având în vedere că aceasta luptă „împotriva unor specimene politice care au furat și înstrăinat bogățiile țării, au desființat industria și agricultura, zootehnia”, dar și „împotriva unor mizerii care calcă în picioare Constituția și drepturile și libertățile cetățenești”. De altfel, senatoarea consideră că nu este cazul să aplice dubla măsura. „Să mă cert cu ei și să le fac plângeri penale, pentru apărarea Poporului român,  ca mai apoi să dansez cu ei și să rad????? Adică să îmi trădez principiile și lupta? Și, mai ales, Poporul român? Cum au putut alții? Este fix treaba lor si imaginea lor în fața voastră”, și-a încheiat senatoarea „discursul” de pe contul de socializare.

Potrivit Pagina de Media, în noaptea de Revelion audiențele s-au împărțit aproape la egalitate între Protevelionul celor de la Pro TV și Revelionul cu Dan Negru de la Antena 1, acesta fiind depășit, în premieră de cei din Pache Protopopescu (dar care au avut ultimul program de revelion în 2013). Pe locurile 3 și 4, la egalitatea s-au situat Kanal D și România TV.

Citește și: Cristian Seidler, despre Diana Șoșoacă. „Din asta trăiește, din atenția pe care o atrage prin aberații”