Viviana Sposub, cerută de soție pe Insta

Viviana și George Burcea împart „bunele și relele” cu lumea, pe social media

Viviana Sposub a fost cerută de soție de iubitul său celebru, George Burcea. Însă cererea nu a fost în stilul clasic, într-un moment romantic, înconjurat de lumina difuză a unei lumânări, ci în „văzul tuturor” , pe Instagram. Și cum Viviana nu a fost mulțumită de cadru i-a cerut iubitului să își reconsidere momentul.

„Tu știi prea bine răspunsul, dar nu o să iți răspund în contextul asta pentru că nu așa vreau să fiu cerută, te rog să reconsideri tot momentul, întrebarea, tot. Și vei primi, cu siguranță, un răspuns”, a replicat bruneta, tot pe Instagram.

În vremurile acestea moderne, înconjurați de tehnologie, parcă viața nu are același farmec dacă nu împărtățești cu toată lumea ceea ce faci, linia dintre viața publică și cea privată fiind atât de fină încât de multe ori este călcată chiar și de protagoniști. Dar ce nu fac artiștii pentru un click în plus.

Citește și: Viviana Sposub, „vorbește lumea” de testul online

Într-un interviu recent, citat de Kanal D, George Burcea mărturisea că alături de Viviana se poate bucura din nou de o viață frumoasă, iar ceea ce a atras-o la actuala prezentatoare a emisiunii „Bravo, ai stil” de la Kanal D nu a fost fizicul, ci caracterul de care dă dovadă.

„Da, Viviana este o femeie superbă, dar nu fizicul a fost cel care m-a făcut să mă apropii de ea, deși repet, este superbă. M-a atras caracterul și căldura ei. Este un om onest, sincer și muncitor cum nu prea vezi la altele de vârsta ei.  N-o vei auzi pe Viviana pomenind brandurile de lux la mașini sau, mai ales, la haine, dar o vei auzi cu cât patos vorbește despre proiectele ei, cu câtă dorința merge la filmări la Bravo, ai Stil sau cum mergea când era prezentatoare TV”, a declarat George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan.

De altfel, un alt punct care a cântărit foarte mult în relația cu Viviana a fost chiar apropierea acesteia de cele două fiice pe care George le are cu fosta soție.

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea, oficial, fiecare este pe drumul său