Andreea Bălan și George Burcea, oficial, fiecare este pe drumul său

Artiștii au împreună două fetițe

În sfârșit a venit vremea ca și oficial Andreea Bălan și George Burcea să își poată vedea liniștiți, fiecare, de drumul său. Potrivit WOWbiz, George Burcea a anunțat într-un interviu că divorțul de cântăreața Andreea Bălan a ajuns la final, motivul pentru care demersul făcut de cei doi a fost de durată fiind din cauza distanței dintre București și Buftea, unde a fost deschis procesul, dar mai ales al distorsionării informațiilor, care de altfel, i-au cam șifonat imaginea lui George.

„Din prima căsnicie am învățat că dacă nu iese din prima, încearcă și a doua oară. Nu cred că există greșeli pe pământ, dar în schimb există lecții, cu cât înveți mai multe lecții cu atât poți fi mai bogat, mai împlinit și mai fericit.

În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate, aș putea spune că așa mult prea prea distorsionate față de adevăr”, a declarat George Burcea, citat de WOWbiz.

Astfel stând lucrurile în acest momet, atât George, cât și Andreea își vor putea canaliza energia pe relațiile pe care le au în acst moment, el cu Viviana Sposub, iar Andreea cu Tiberiu Argint. Însă aceste relații nu vor da deoparte respectul pe care și l-au arătat cei doi foști soți, mai ales în contextul în care sunt părinții a două fetițe ce au nuevoie nu doar de atenția lor, cât mai ales de liniște într-o lume tot mai crudă și rea.

Cât privește relația lui George cu Viviana, aceasta pare să fie tot ceea ce și-a dorit, realizând destul de multe proiecte în ultimul an, în care au fost aproape inseparabili.

„A fost un an superb și din cauza pandemiei. Faptul că a fost pandemie, am avut COVID și am locuit împreună, ne-a legat. Am stat de anul trecut împreună până acum. Suntem unul pentru celalalt în fiecare proiect, asta ne-a unit foarte mult. Nu am cerut-o de soție. Sunt un tip foarte romantic și foarte sensibil, din păcate, și din fericire în același timp”, a declarat George, pentru WOWbiz.

De altfel, acesta a subliniat că sensibilitatea nu este bine venită, dar mai ales, bine primită de orișicine. „Și din fericire pentru că indiferent câte momente au fost când am fost mai moale, mai romantic, am învățat o lecție și asta mi-a prins bine. Din orice moment înveți ceva pentru viitor. Orice întâmplare este o lecție. (…) Nu sunt deloc perfect, dar încerc să caut acea liniște, eu cu mine, eu cu fetele mele, iubita mea, familia mea”, a mai spus George Burcea pentru sursa menționată.

Citește și: Mărturisirile Andreei Bălan despre fostul său partener