Mărturisirile Andreei Bălan despre fostul său partener

„Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă”, a spus jumătatea blondă a trupei Andre, în podcastul lui Cătălin Măruță

Andreea Balan și George Burcea / Foto: Arhiva personală

Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Andreea Bălan a vorbit despre una dintre cele mai neplăcute experiențe din viața sa, divorțul de aproape fostul său soț, George Burcea. Andreea Bălan are doi copii împreună cu acesta.

Andreea Bălan: „Da, l-am iertat pe George Burcea”

Cu toate că nu ne spune exact pentru ce a fost Burcea iertat, Andreea Bălan menționează, de asemenea, că ar fi ajuns la concluzia că cei doi s-ar fi aflat în etape diferite ale vieții lor, atunci când au decis să-și unească destinele. „Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a mai spus cântăreața, jumătate din trupa Andre.

Mai mult, aceasta a mizat pe diplomație și discreție, mai ales că „sunt doi copii la mijloc”. Potrivit Andreei Bălan, una din fetițe ar fi înțeles cu greu de ce Burcea nu mai locuiește în aceeași casă. „Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a adăugat artista, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Cât despre fostele relații, Andreea Bălan a declarat că ar fi fost mereu cu un pas înaintea partenerilor săi, considerându-se mereu mai matură, astfel că închegarea unei relații trainice cu oricare dintre aceștia ar fi fost imposibilă. „Am întâlnit oameni în diferite stadii ale vieții lor, nu am reușit să ne aliniem, eu mereu am avut un stadiu mai avansat. Eu mereu am fost cu un pas înaintea partenerilor mei”, a mai spus Bălan, în altă emisiune, potrivit Cancan.ro.

Citește și: Zăvoranu, de la „zgripțuroaica” din telenovele, la cea din viața reală