Oara Zăvoranu s-a remarcat, într-o primă instanță, ca acțriță. Și, probabil, dacă s-ar fi mulțumit cu rolurile de „zgripțuroaică” pe care le interpreta în telenovele fostului post ACASA TV, acum n-am mai fi avut despre ce să scriem. Însă aceasta a făcut un pas în față și a transformat „zgripțuroaica” de pe ecran în realitate, dându-i viață în scandalurile cu fostul său soț, Pepe, ca mai apoi să se certe agresiv cu propria mamă pentru un cimitir. Însă cum nici căsătorită cu Pepe nu mai e și nici mama acesteia nu mai trăiește, Oana și-a găsit acum alte victime, din rândul „influencerițelor” din online-ul românesc.

Oana Zăvoranu și noile sale pasiuni: pamfletul și procesul

Și cum în noua ei emisiune de pe YouTube, Oana Zăvoranu pare să supere zilnic, prin stilul său acid și uneori, ușor batjocoritor, aceasta s-a ales, de-a lungul ultimei perioade, cu procese peste procese, intentate de „victimele” sale. De altfel, acestea o acuză pe divă că ar practica bullying-ul, practică pe care Zăvoranu o neagă din tot toți rărunchii, susținând că, în realitate, ceea ce face ea este pamflet, informațiile putând fi verificate chiar pe contul său de YouTube.

„Peppa Pig mănâncă și slăbește de când o știm, eu doar v-am arătat-o cât e de penibilă cu ceaiul de cufureală, și cum mută șemineele, rupe pereții ca să vă arate cât a slăbit ea de tare. Pe Andu Madam, ce? Vi l-am arătat în toată splendoarea lui, că rupe prizele și întrerupătoarele, și că face reclamă la vitamine de păr și ea are numai peruci… Eu v-am arătat toate anomaliile și ce era de bun simț să vă arăt”, a spus Oana Zăvoranu, conform Esquis.ro.

Citește și: Andreea Marin și Mihaela Rădulescu, inamice eterne în „Războiul de 100 ani”