Trei persoane transportate la spital după ce au încercat să stingă un incendiu de vegetaţie

Ele au suferit arsuri, fiind intoxicate cu fum

Spital
Spital sursa foto pixabay

Trei persoane au fost transportate marţi dimineaţa, la spital, cu arsuri şi intoxicate cu fum, după ce au încercat să stingă un incendiu de vegetaţie în apropierea casei lor aflate în cartierul Turnişor din municipiul Sibiu, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Raluca Marcu, potrivit stiripesurse.ro.

„Pompierii sibieni au intervenit în zona Câmpşor, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată. La fata locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, un echipaj SMURD şi două echipaje SAJ dintre care unul cu medic. Pompierii au lichidat incendiul în urma căruia au ars aproximativ 200 mp de vegetaţie uscată”, a declarat reprezentanta ISU, Raluca Marcu.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost foc deschis în spaţii deschise. Echipajele medicale au acordat îngrijiri pentru trei persoane, doi adulţi şi un minor. ”O femeie în vârstă de 31 de ani, cu arsuri ale căilor aeriene, a fost transportată la UPU Sibiu de către echipajul SMURD, un bărbat în vârstă de 25 de ani şi un minor în vârstă de 16 ani intoxicaţi cu fum au fost transportaţi la UPU Sibiu, respectiv CPU Sibiu de către echipajele SAJ”, a spus Raluca Marcu. Cele trei persoane rănite au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu. Șoferilor care provoacă accidente mortale li s-ar putea anula definitiv permisul de conducere