CTP - captură Digi24

„Domnul Nicușor Dan s-a topit în peisaj, în ultima vreme. Nu l-am mai văzut.”, a spus Cristian Tudor Popescu (CTP), în cursul serii trecute, invitat, ca de obicei, la Digi24. „După o lună și mai mult, cred, l-am văzut acum ieșind și spunând că a avansat cu contestarea legală a PUZ-urilor a sute de terenuri din București și a făcut afterschool-uri pentru perioada de vacanță a copiilor, să aibă copiii unde să se ducă. După o lună jumate, asta ne spune!”, a mai spus acesta, amintind despre promisiunile primarului care, potrivit omului de presă, ar fi intrat într-un soi de silentio stampa, exact ca edilul Nicușor Dan.

CTP: „Eu aș aștepta de la dl. Nicușor Dan să apară la trei săptămâni și să ne spună ce a mai făcut dânsul în chestiunile care ne omoară la propriu, unele mai abitir decât covidul”

Mai mult, jurnalistul își dorește ca primarul să anunțe la trei săptămâni ce a făcut „în legătură cu poluarea din București, în legătură cu traficul, în legătură cu toate problemele grave ale acestui oraș. Să ne spună, o dată la trei săptămâni, cum au avansat lucrările pentru țevi, că vine iarna din nou”.

Vine, în mod ciudat, iarna o să vină din nou în România! Și fiind o climă temperat continentală, breaking news: iar o să fie frig! Ce se va întâmpla cu țevile? Să ne spună! Mai știm ceva? Astă iarnă s-a spus: e greu, durează nu știu cât…. Bun! Acum, să ne spună: ce s-a făcut, s-a mișcat ceva, în timpul ăsta, în legătură cu țevile?

Cristian Tudor Popescu

Citește și: Biden ridică sancțiunile impuse de Trump Curții Penale Internaționale