Fulgy, captură video Moft TV

Despre Fulgy, juniorul Clejanilor s-a tot scris în cursul acestui an. Și nu tocmai de bine, căci se pare că într-adevăr Fulgy este un „pericol public”, lucru confirmat și de instanță, nu doar de părinții acestuia, celebrii Viorica și Ioniță din Clejani. Cei doi au ajuns la limita răbdării cu fiul lor, l-au trimis la o clinică de dezintoxicare, dar fără folos, căci Fulgy a arătat că poate mai mult decât pot duce Viorica și Ioniță, ea fiind jignită, iar el bătut.

Potrivit Click, ce citează decizia instanței, Fulgy este trimis la medic de specialitate, psihiatrică, iar dacă acesta va refuza, pasul următor va fi internarea forțată.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAȘ, propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021. Dispune obligarea provizorie a inculpatului MANOLE DAN CONSTANTIN FULGERAȘ la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. (…) Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul (…) dispune (…) internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului”, se arată în hotărârea emisă de instanța de judecată.

Potrivit Cancan, în vară, avocatul lui Fulgy afirmase că acesta a fost plasat în arest la domiciliu pentru că nu reprezintă un pericol social. „Cu certitudine regretă situația în care se află și regretă motivele pentru care a ajuns în această situație. El se află sub imperiul unei măsuri restrictive, arestul la domiciliu. Plasarea lui în arest la domiciliu, nu prezintă niciun fel de pericol social. Dacă va încălca această măsură, riscă o măsură mai aspră, singura mai aspră este arestul preventiv. Din cunoştinţele mele, nu consumă niciun fel de substanţă. Nu sunt aici pentru a comenta situaţia lui medicală. Am fost angajat în acest dosar şi mai multe nu vă pot spune. Dosarul nu este public. Măsura este clară, arestul la domiciliu”, a declarat primul avocat care a ieşit din Judecătoria Sectorului 3, citat de Cancan.

Citește și: Fulgy, scăpat de tot de sub control