Diana Șoșoacă (captură video)

Senatoarea Diana Șoșoacă a avut o nouă ieșire în stilu-i propriu, iar dacă la acestă moțiune de cenzură nu a mai venit cu sacul, nu a ezitat să îl amenințe pe președintele PNL că îl va arunca „în coșul istorie”, dar după ce va trage fermoarul de la sac.

 „Ați spus că 70% din populația României, care evident că este nevaccinată, e proastă. Vă anunț că sunteți prim ministrul unei țări formată din proști în care, parafrazându-l pe Caragiale, sunteți cel dintâi.

Vă expun câteva din doleanțele celor peste 60.000 de oameni care au ieșit în București și imediat ați chemat chestorii să vă apere de o femeie. Păi nu erați Superman? Păi dacă sunteți Superman, eu sunt Xena prințesa războinică, numai că eu am mai multe șanse decât dumneavoastră Superman care aveți nevoie de trei gealați să vă apere de întrebările unei femei”, a strigat Diana Șoșoacă de la microfonul Parlamentului.

Aceasta a fost critică și cu cel pe care îl consideră „criminalul șef”, secretarul de stat al MAI, Raed Arafat.

„Lipsește cineva de-aici – este autorul moral al tuturor crimelor, puteți să urlați cât vreți, tot penibili sunteți (n.r. în timpul discursului se certa vehement cu parlamentarii aflați într-un colț al sălii), există un personaj care comandă România și o conduce – criminalul șef, Raed Arafat, care din 2009 e în toate guvernările care trebuie să dispară”, a mai spus senatoarea.

De altfel, aceasta și-a continuat discursul cu privire crimele celor din Guvern. „Voi sunteți cei care ați omorât oamenii, i-ați aruncat în saci. Am fost întrebată de ce nu am mai adus sacul. Când o să aduc sacul data viitoare, vă bag în el și închid fermoarul. La coșul istoriei”, a mai declarat Diana Șoșoacă, cea care a ținut să îl readucă pe Eminescu în discuție, ca pentru o concluzie a întregii situații politice românești. „Concluzia o trage Mihai Eminescu: Greșelile în politică sunt crime pentru că în urma lor suferă milioane de oameni nevinovați, se împiedică dezvoltarea unei țări și pentru zeci de ani înainte viitorul țării. Domnule premier, vă spun în limbajul de la CIA: Get lost!”, a conchis Diana Șoșoacă, în Parlament.

Citește și: Superman, picat în cap