Superman, picat în cap

PSD îl servește astăzi pe Cîțu cu „kryptonita” moțiunii de cenzură

Foto: preluare EpochTimes Romania

Superman, picat în cap. Imaginea zilei vine astăzi de la Parlament, pe holurile căruia social democrații și-au scos din desagă tot spiritul artistic de care dispun și au montat o statuie ce îl înfățișează pe Superman, picat în cap, într-o baltă de sânge.

Imaginea vine în contextul în care, în urmă cu aproximativ două săptămâni, premierul Florin Cîțu a publicat pe Instagram un scurt cilp în care pretindea că e Superman și că salvează țara. De ce o salvează, nu știm încă. Așadar, PSD a reținut momentul, profitând de el astăzi, în aceeași zi în care moțiunea e cenzură împotriva lui Cîțu va fi supusă la vot.

PSD îl ucide cu kryptonita moțiunii pe Cîțu

Marți, 5 octombrie 2021, începând cu orele 12:00, moțiunea de cenzură împotriva premierului va fi supusă la vot. De altfel, se anunță scandal, de vreme ce moțiunea are, conform surselor, șanse extrem de mari să devină un real succes pentru PSD, însă și pentru celelalte partide care nu-l mai vor pe Cîțu în fruntea Guvernului. Ba chiar se aude vorba „prin târg” că inclusiv o parte dintre liberali (cei din tabăra lui Ludovic Orban) ar saluta moțiunea, dorindu-i „toate cele bune” premierului și actualului lider PNL, Florin Cîțu.

Citește și editorialul: Super Cîțu, kryptonita și mușchii teoretici