Sofia Vicoveancă: „Nu am fost niciodată mireasă”

Motivul pentru care artista nu a fost dusă la altar niciodată, în articol

Foto: preluare Adevărul

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară de la noi din țară. Cu o voce aparte și celebrele mărgele aplicate pe gât, aceasta a reușit să se diferențieze de restul cântărețelor de muzică populară, atât prin stil, cât și prin look. Cu o carieră impresionantă, aceasta este foarte iubită de publicul nișă, chiar și acum, la o vârstă înaintată. Ba mai mult, artista susține, în continuare, multe concerte.

Sofia Vicoveanca: „Eu nu am fost frumoasă și nu m-am bizuit pe ce am văzut în oglindă”

Sofia Vicoveanca a fost căsătorită cu jurnalistul Victor Micu până în anul 2003, când acesta s-a stins din viață. Cu toate că cei doi au avut o viață frumoasă împreună, artista a mărturisit că nuy a fost niciodată la altar de către acesta. „Mie mi-a făcut bine că am fost mai dură cu mine. Nu am fost niciodată mireasă. Nu-mi pare rău că n-am fost mireasă, pentru că în lumea satului se întreabă dacă a fost mireasa frumoasă și mie mi-a fost frică de asta. Nu mi-a spus nimeni, ci doar așa mi-am zis eu. A fost mai bine așa”, a declarat Sofia Vicoveanca la Pro TV, în emisiunea lui Cătălin Măruță, potrivit Click.ro.

Artista, în vârstă acum de 80 ani, a mai spus că, în pofia tradițiilor rurale, s-a căsătorit abia la 27 ani, nu la 16 ani, cum s-ar fi așteptat rudele acesteia.

Citește și: Drama „Dădacei”: Fran Drescher a trecut prin clipe greu de descris