Drama „Dădacei”: Fran Drescher a trecut prin clipe greu de descris

„A avut nevoie de psiholog, pentru că nu putea să-şi revină din şoc şi niciunul dintre prietenii ei nu se putea apropia de ea”, a povestit o cunoștință a actriței

Foto: preluare Știri Mondene

Cea mai iubită „Dădacă” a anilor ’90, Fran Drescher, a împlinit, de curând 64 ani. Cu toate că, în atât în filme, cât și în viața reală, Fran afișează mereu un zâmbet (greu de egalat), puțini sunt cei care știu prin ce dramă a trecut această, în urmă cu foarte mulți ani.

Francine Joy Drescher (cunoscută în lumea artistică simplu ca Fran Drescher) s-a născut în New York, în data de 30 septembrie 1957 și s-a făcut remarcată lumii întregi când a interpretat-o pe nazala dădacă Fran Fine, în serialul „The Nanny”. Cu o coafură voluminoasă și debordând de simpăticie, actrița a cucerit inimile iubitorilor de comedie, încă de la primul episod. „The Nanny” a rulat pe micile ecrane între 1993 și 1999.

Fran Drescher, violată în fața soțului ei

Cu toate astea, viața reală a actriței nu a fost numai lapte și miere, întrucât aceasta a trecut printr-o serie de întâmplări care, în mod sigur, nu ar trebui să le trăiască nimeni, cu atât mai puțin ea.

Fran a fost căsătorită de două ori, iar unul dintre mariaje a fost marcat de un eveniment cumplit. Într-o seară, Drescher și soțul ei de atunci, Peter Marc Jacobson, ar fi fost prădați de hoți, iar actrița violată în fața soțului ei. „A avut nevoie de psiholog, pentru că nu putea să-şi revină din şoc şi niciunul dintre prietenii ei nu se putea apropia de ea. Fran nu a trecut prin momente prea plăcute şi doar prietenii adevăraţi au rămas lângă ea. Din păcate, relaţia cu soţul ei nu a rezistat şi au divorţat”, a povestit o cunoștință a actriței.

Citește și: Monica Gabor a revenit lângă „Mr. Pink”