Cristi Borcea vrea să devină din nou tată, deși are nouă copii cu mai multe femei. Fostul acţionar de la Dinamo şi-ar mai dori cel puţin un copil, a dezvăluit actuala lui soţie, Valentina Pelinel. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au trei copii, un băiețel, Milan (6 ani), și două fetițe gemene, Rania și Indira (3 ani). Fostul acţionar de la Dinamo are nouă copii din căsniciile anterioare, cu Mihaela Borcea şi Alina Vidican.

Omul de afaceri se află la a treia căsnicie

Borcea are nouă copii cu patru femei, Milan (6 ani) și gemenele Rania și Indira (3 ani) fiind cu Valentina Pelinel. „Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori, nu-i nici o problemă, dar, sincer, suntem bine pentru că nouă copii necesită multă atenție, e multă responsabilitate” a declarat Valentina Pelinel. Ea a dezvăluit că și-a dorit să aibă copii de la un punct în viața ei, dar când ești foarte tânăr nu te gândești la asta. Soţia lui Cristi Borcea a declarat că a descoperit ce înseamnă să fii mamă și ar mai dori să mai aibă copii. Valentina Pelinel a dezvăluit că băiețelul, Milan e foarte liniștit și cuminte, în timp ce una dinte fetițe, Rania, e mai năzdrăvană.

” Dar, atunci când am simțit că vreau să am copii, am simțit cu tot sufletul. După ce s-a născut Milan parcă am simțit că nu e momentul să mă opresc. Mi-am dorit mai mult de atât. Am descoperit sentimentul maternității. Mi-am dorit să aibă frați și uite că are două surori!”, a povestit Valentina Pelinel. În privinţa obrăzniciei celor mici, Valentina Pelinel a dezvăluit: „Milan e foarte liniștit și cuminte, nu e el cel năzdrăvan! Una dinte fetițe e mai năzdrăvană, Rania! Eu sper să nu avem probleme cu ea, eu iau partea bună a lucrurilor! Sper să fie îndrăzneață și să se descurce în viață”, a spus Valentina Pelinel.

Simona Gherghe, dezvăluiri în premieră despre soțul ei!