Simona Gherghe, dezvăluiri în premieră despre soțul ei!

"Mult mai mult decât să fiu mireasă, mi-am dorit să fiu mamă”, a spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe, una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, a făcut primele dezvăluiri legate de relația cu soțul ei. La o lună de zile de când s-au cunoscut, Simona şi Răzvan s-au mutat împreună.

”Ne-am plăcut mult la început”

”Ne-am plăcut mult la început. Nu prea cred eu în dragoste la prima vedere… dar iubirea a venit destul de repede, pentru că ne-am mutat împreună cam la o lună de când ne-am cunoscut. Nu am pus foarte mare preţ pe povestea asta cu nunta. A fost o petrecere intimă, organizată într-un timp scurt. Nu am visat la rochia de mireasă şi sute de invitaţi… Mult mai mult decât să fiu mireasă, mi-am dorit să fiu mamă”, a spus Simona Gherghe.

Simona Gherghe, o femeie fericită

Vedeta TV a dorit foarte tare să devină mamă, ea având doi copii frumoşi şi sănătoşi. Prezentatoarea a dezvăluit că venirea pe lume a celor doi copii nu a fost deloc ușoară. Simona Gherghe a reușit să rămână însărcinată la vârsta de 39 de ani, când a născut-o pe Ana Georgia. Doi ani mai târziu, a venit pe lume Vlad Ioan, băiatul său. De când a devenit mamă, stilul de viață al Simonei Gherghe s-a schimbat radical. Prezentatoarea TV a mărturisit că niciodată înainte să aibă copii nu se trezea de dimineață. „Mă gândeam la vechea Simona, pe vremea când nu aveam copii, și vă mărturisesc că pentru mine nu exista ora 8. Asta mă duce cu gândul la cât de diferiți suntem în anumite perioade ale vieților noastre.”, a spus Simona Gherghe.

Cea mai bătrână gorilă din lume a împlinit 65 de ani