Sursa foto: Facebook/ Alfred Laurențiu

Senatorul PSD Alfred Laurențiu a participat, în decursul zilei de azi, la o nouă dezbatere organizată de Comisia pentru Tineret și Sport din Senat.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, senatorul a precizat că dezbaterea a fost prezidată de senatorul Bogdan Matei, la care au mai participat și reprezentanți ai federațiilor, comitetului olimpic, Ministerului Tineretului și Sportului, dar și colegi senatori.

„Reprezentanții sportului românesc prezenți la dezbatere au salutat și lăudat inițiativa Comisie noastre!”, a scris Alfred.

Dezbateri privind importanța sportului

Acesta a mai adăugat faptul că doar prin dialog și dezbatere se va putea creiona o strategie complexă prin care se va revitaliza sportul românesc.

„Sunt convins că doar prin dialog și dezbatere vom reuși să avem o Strategie Națională a Sportului care să reușească să crească performanța sportului românesc și totodată să readucă sportul în viața copiilor, tinerilor și nu numai”, a concluzionat senatorul PSD.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, Alfred Laurențiu a participat la o discuție cu mai mulți angajați de la o fabrică de încălțăminte din județul Ilfov. Acesta a reușit să înțeleagă procesul de producție, dar și problemele cu care se confruntă ceilalți producători din acest domeniu.

„(…) Doamna Ligia Florea, proprietara acestei fabrici, mi-a oferit ocazia de a discuta cu angajați și de a înțelege procesul de producție. Totodată am discutat despre problemele cu care se confruntă, asemenea celorlalți producători din acest domeniu! Această firmă, în vremea pandemiei, a pierdut 25 de lucrători, din nefericire! I-am spus ca sprijinirea producătorilor români este o prioritate majoră pentru România și am asigurat-o că vom face tot posibilul pentru a sprijini cât  se poate de mult producătorii autohtoni”, a scris senatorul PSD pe o rețea de socializare.

De asemenea, acesta a mai spus că PSD nu va permite sărăcirea salariaților și a pensionarilor. „Oamenii sunt îndreptățiți să protesteze cu privire la creșterea prețurilor și multe dintre aceste măsuri sunt îndreptate către categorii mai vulnerabile ale populației, către cei care resimt cel mai greu șocul creșterii prețurilor”, a declarat senatorul PSD.

Citește și articolul: Alfred Laurențiu laudă numirea lui Marcel Boloș ca ministru interimar al Investițiilor și Proiectelor Europene