Andreea Antonescu (Instagram)

Îndrăgita cântăreață Andreea Antonescu a anunțat că în viața ei există o persoană nouă, alături de care își dorește să trăiască o adevărată poveste de iubire.

 „Pe plan personal există o persoană în viața mea. Suntem împreună de patru luni, suntem foarte bine și sperăm să fie la fel de bine și în continuare. Nu aș dori să spun dacă este o persoană publică sau nu, însă, pot spune că este o persoană alături de care mă văd. Drept dovadă, pot spune că este pentru prima dată când îmi asum, în adevăratul sens al cuvântului, o relație”, a declarat Andreea pentru Click!

De asemenea, Andreea a recunoscut că pleacă des din țară, în special în Statele Unite, dar vrea să schimbe acest lucru pe viitor. Cântăreața și-a asigurat fanii că nu are de gând să plece din țară, chiar dacă, de-a lungul timpului, a avut mai mutle momente în care s-a gândit de două ori dacă este făcută pentru domeniul ei de activitate.

Am preferat să mă retrag o perioadă pentru a mă regăsi

Totodată, cântăreața a recunoscut că pentru ea, pe lângă fetița ei, faptul că poate să urce pe scenă reprezintă cea mai mare împlinire,  o adevărată binecuvântare.

„Mi-am dat seama că muzica este tot ce îmi doresc, publicul a fost alături de mine și mi-a dat încredere. Sunt foarte încântată că am avut concerte și asta e cea mai mare bucurie a mea. Pe lângă fetița mea, faptul că sunt pe scenă mă împlinește. Îmi place când văd publicul că îmi cântă piesele, e împlinirea mea ca și artist”, a mai spus îndrăgita cântăreață.

Andreea Antonescu este cântăreață și textieră ce și-a început cariera muzicală încă de la vârsta de șase ani. Aceasta a participat la diverse concursuri și festivaluri de muzică, câștigând numeroase premii. La 12 ani, Andreea a lansat primul ei album „Din vina ta”, cu 10 melodii scrise de Adrian Ordean.

Succesul la nivel național l-a avut după ce a lansat, alături de Andreea Bălan, trupa ANDRE.

Citește și: Andreea Antonescu și-a reunit „familia” de dragul copilului