Andreea Antonescu și-a reunit „familia” de dragul copilului

Artista a pus pe primul plan fericirea fiicei sale

Andreea Antonescu este una dintre acele persoane publice care nu a ținut să se despartă de fostul soț cu tam-tam-ul cu care alte vedete au făcut-o. Și chiar dacă relația dintre ea și Traian Spak s-a încheiat de mai bine de doi ani de zile, a găsit puterea să facă în așa fel încât sărbătorile de iarnă să fie petrecute „în familie”, dat fiind faptul că cei doi au o minunăție de fată pe care o adoră, în egală măsură. Iar orgoliile și frustrările personale sunt date deoparte.

„Sunt în State. În sfârșit am prins o perioadă să fug din țară, să vin în State. O să stau o lună, prima perioadă am petrecut-o în Vegas. M-am bucurat să fac sărbătorile alături de Sienna. Apoi am venit în LA, unde am locuit mulți ani de zile. În ultima perioadă am fost ocupată în România, îmi era dor. De data asta a zis prezent (fostul soț) la această sărbătoare, de Crăciun, de Revelion. Suntem în relații foarte bune, știm care ne este scopul, anume Sienna”, i-a povestit Andreea lui Cătălin Măruță, citată de Click.

Fostul soț a rămas în SUA și după divorțul lor, iar Andreea Antonescu și-a continuat cariera artistică, solo, dar și în trupa Andre, care a consacrat-o. De altfel, tocmai faptul că nu a vrut să își pună cariera în planul secund a și fost motivul pentru care cei doi au decis să pună capăt relației, după discuții prealabile, dar mai ales, după o vizită în România, unde se afla Sienna, fiica acestora. „Am avut puterea de a pune mâna pe telefon și de a-mi asuma faptul că suntem doi oameni raționali. Eram pe două continente diferite, cu un copil minunat pe care vrem și ne dorim să-l creștem împreună. Am luat frâiele în mână și i-am zis că pentru următorii ani nu voi mai ajunge în State sau nu atât de mult astfel încât să întrețin această căsnicie”, a explicat Andreea Antonescu momentul „ruperii” de tatăl fiicei sale.

Andreea Antonescu (39 de ani) are planuri mari pentru acest an, pe lângă cele privind cariera sa artististic aflându-se și dorința de a mai face un copil. Ba mai mult, în urmă cu ceva vreme anunța că este pregătită pentru o nouă relație, dar nu era sigură dacă aceasta va fi cu fostul soț, de care încă este legată, sau cu un alt bărbat.

Citește și: Andreea Antonescu, printre cele mai dorite femei pe coperta Playboy