Andreea Antonescu, printre cele mai dorite femei pe coperta Playboy

Dan Capatos a negociat, pe bani mulți, cu jumătatea roșcată a Andre

Andreea Antonescu, jumătatea roșcată a trupei în mare vogă la finalul anilor 90, a fost una dintre cele mai dorite prezențe pe coperta Playboy, susține Dan Capatos, care a avut „misiunea” de a negocia cu artista.  În anii 2000, Capatos era șef de redacție la vestita revistă pentru adulți, iar negocierea cu Andreea Antonescu a fost una dificilă, nu doar pentru că era una dintre cele „râvnite”, dar și printre cele mai scumpe.

În podcastul lui Codin Maticiuc, Capatos a dezvăluit prețul pe care l-a avut incendiarul pictorial, o sumă cu destul de multe zerouri, citează Viva.

„Plaja (n.r. tarifului) era de la 1.000 la 30.000 în funcție de notorietate. Eu am fost la Playboy între anii 2000 și 2004. Nu mai știu la ce nivel era Internetul la vremea aia. Aveam un top. Îi întrebam pe cititori pe cine vor să vadă în paginile revistei. Primele trei nu erau niciodată accesibile, pentru că erau Mihaela Rădulescu, Andreea Marin și Andreea Raicu. Pe locul 4, întotdeauna, era Andreea Antonescu, care nu avea 18 ani. Tu înțelegi cum erau cititorii? Sute de mii de voturi”, a povestit Capatos în podcastul menționat.

Pe principiul „cer mult, poate nu primesc”, Andreea Antonescu a avut ștacheta foarte sus, dar Capatos a reușit să o convingă să scadă din preț, aproape la jumătate.  

„Când Andreea a împlinit 18 ani eu am fost desemnat să încep negocierile. Ea fugise de acasă… a zis că fără 50.000 nu vrea. Cel mai mult luase până atunci, 13.000. Notorietatea ei era uriașă și știa pe ce se bazează. Două săptămâni m-am ținut de capul ei. Am reușit să cobor la 30.000, recordul”, a adăugat prezentatorul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

Andreea Antonescu, pictorialul și reacția fiicei sale

Acțiunile din diferite perioade ale vieții pot pune amprena asupra aviitorului personal sau asupra familiei, iar cu acest lucru s-a confruntat și Andreea Antonescu, care este mama unei fete de 10 ani.

Iar reacția pe care aceasta a avut-o când, în urmă cu ceva ani, și-a văzut mama într-o revistă pentru adulți a fost una de „speriat” pentru tânara artistă.

„Când m-am întors acasă, undeva pe la unsprezece noaptea, era un mare tărăboi la mine în casă. Era un circ mare între mama și Sienna și nu înțelegeam ce se întâmplă, și mama alerga după Sienna cu o rochiță, copilul meu fiind dezbrăcat de tot în noaptea sfântă de Crăciun. Mi-a zis mama: Păi da, a văzut revista Playboy cu tine și vrea să fie ca tine, dezbrăcată!”, a dezvăluit Andreea Antonescu, citată de Click.

Aceasta a mărturisit că după apariția acelui pictorial, incendiar, i-a fost foarte greu să se mai uite în ochii bunicului sau ai fratelui său, care „era oripilat”, potrivit spuselor artistei.

Citește și: Andreea Antonescu se reprofilează. De la muzică la decor interior