Sursa foto: Agenția de Presă Mondenă

Feli Donose, în cadrul unui interviu recent, a declarat că își dorește să adopte un copil, însă are o teamă în ceea ce privește acest pas. Cunoscuta cântăreață e de părere că ar putea face diferențe între copilul născut și cel adoptat.

 „Eu acum, în momentul ăsta, și îmi asum lucrul ăsta, nu mai simt să mai vină așa, prin corp, încă un frate sau o soră pentru Nora. Dar îmi doresc să adopt. Încă nu simt că-i momentul, că nu știu cum se face treaba asta și dacă suntem pregătiți. Dar asta vreau să fac”, a spus Feli, relatează Cancan.ro.

Feli: „Îmi doresc din toată inima să fac pasul ăsta”

Mai mult, Feli a mai precizat că și soțul ei este de acord să adopte un copil, dar încă le este frică să facă pasul cel mare.

„E foarte delicată treaba asta cu adopția. Ne dorim, dar ne e frică încă. Pentru că am văzut cazuri în care s-au făcut diferențe între copilul născut și copilul adoptat, indiferent de vârstă”, mai spune artista.

Totodată, ea e de părere că toată lumea își dorește „o bilă albă” la Dumnezeu și fiecare dintre noi vrea să o ducă mai bine.

„Cu toții vrem o bilă albă acolo sus, la Dumnezeu. Omul, la bază, în instinctul lui de supraviețuire, vrea să facă el ceva ca să-i fie bine mai încolo. Eu îmi doresc din toată inima să fac pasul ăsta și Cătălin la fel, dar mie mi-e să nu facem diferență între copii.”, a spus Feli, în cadrul podcastului găzduit de Horia Brenciu.

Faimoasa cântăreață este cunoscută în industria muzicală pentru sensibilitatea de care dă dovadă de fiecare dată când lansează o melodie. Ea a precizat că momentele grele prin care a trecut de-a lungul anilor au făcut-o mai puternică și au devenit o sursă de inspirație pentru hiturile pe care le-a lansat.

„Am fost victimă a bullying-ului, cum probabil și din păcate majoritatea copiilor trec prin asta. Pot să spun că mă număr printre copiii care au avut parte de un bullying legat de porecle, spre exemplu. Mai târziu, la maturitate, a venit un val de bullying mai greu. Dar am trecut peste. Prin muzică. Ascultă-mi povestea în „Puiule, puiuțule!”, a precizat Feli, relatează sursa citată.

Lora, deschisă la a fi părinte adoptiv