Andreea Antonescu se reprofilează. De la muzică la decor interior

Pandemia i-a pus iar activitatea artistică „pe pauză”

Artista Andreea Antonescu se numără printre acei oameni care au fost „forțați” de soartă să se reprofileze. Pandemia, ajunsă la al patrulea val, i-a dat peste cap întregul program al toamnei, iar restricțiile impuse de autorități i-au anulat spectacolele și evenimentele private la care urma să participe. Potrivit Click, Andreea Antonescu este prima artistă din România care a anunțat „intrarea în șomaj”, măcar până se mai liniștesc apele în privința pandemiei.

„Vă anunț că tocmai am aflat că mi s-au anulat toate concertele! Ce să fac? Mă apuc de renovat curtea casei! Anul trecut am renovat apartamentul, acum o să renovez curtea. Am o echipă de muncitori foarte buni, cu care mă înțeleg super bine. Mă ascultă”, a declarat artista, invitată la „Xtra Night Show” de la Antena Stars, citată de Click.

Andreea Antonescu se află în renovare cu casa, de dinainte de a pleca la „Survivor România”. Pe perioada show-ului, casa artistei a avut modificări serioase, semn că într-adevăr echipa de constructori a fost una de încredere.

Andreea Antonescu încă își mai așteaptă divorțul

Deși părea că relația dintre Andreea și Traian Spark s-a redresat, dând speranța unei împăcări, aceasta este departe de a se mai întâmpla, mai mult, artista și-a exprimat dorința ca divorțul să se pronunțe cât mai repede. Andreea își propusese să încheie acest capitol în perioada vacanței de vară, când voia să ajungă în SUA, unde este Traian, însă programul i-a fost potrivinic. Poate că acum, cu spectacolele suspendate, Andreea va găsi timpul necesar pentru a-și rezolva și această problemă.

„Aș vrea și eu 2-3 săptămâni libere, în care să pot să fug în State. Deocamdată nu le-am găsit și mă tot rog să le primesc încă de la începutul verii. Nu am reușit, dar, în principiu undeva în data de 19 septembrie ar trebui să mă eliberez, până pe data de 6 octombrie, și să vedem dacă am timp să ajung atunci”, declara Andreea Antonescu, în urmă cu două săptămâni.

Citește și: Andre, petrecerea de la miezul nopții, în fața ușii