Mirela Vaida, plătită de Primăria București

Artista este colaboratoare cu Teatrul de Revistă, instituția aflată în subordinea municipalității

Mirela Vaida are, pe lângă contractul cu Antena 1, unde prezintă emisiunea „Acces Direct”, încă unul, cu Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” din Capitală, astfel că aceasta este remunerată și de PMB, ce are în subordine instituția de cultură. Potrivit Capital.ro, Mirela Vaida „este salariata Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, având contract individual de muncă pe perioadă nedeterminată, ocupând funcţia de solist vocal, cu un salariu net de 4.487 lei, conform gradului SI, gradaţia 4, Legea 153/2017, actualizată”. Astfel, în anul pandemic 2020, artista a primit în cont suma de 55.237 de lei, iar în prima parte a lui 2021 alți 28.120 de lei.

Șerban Huidu se reprofilează. Este critic de modă

Mirela Vaida, artistă plătită de 14 ani

Din anul 2007, Mirela Vaida este solistă a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, unde a putut fi urmărită în musicalul „OK, Melody” și în spectacolele „Poftă bună la Tănase”, „Nevestele vesele”, „O seară la Tănase”, „Bufonii Regelui”, „Scandal în Paradis”, „Dai un ban, dar știi că face”, „Aplauze, Aplauze”, „Cu mască sau fără mască, oamenii vor să zâmbească”. În prezent, Mirela Vaida face parte din distribuția spectacolelor: „Aer bun, de Savoy!” și „Piei, drace!”.

Mirela Vaida se află într-un concediu bine meritat, iar la întoarcerea pe platourile Acces Direct vrea să aducă ceva schimbări ale formatului emisiunii, una destul de încercată, în care prezentatoarea a avut parte și de momente mai puțin plăcute.

Citește și: Mirela Vaida, amenințată cu un bolovan de o femeie dezbrăcată