Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii de „can-can” social, „Acces Direct”, a trecut prin momente neplăcute chiar în platoul emisiunii, în timp ce se afla în direct, în plină emisiune.

La un moment dat, o femeie complet dezbrăcată a pătruns în platou și a aruncat înspre Mirela Vaida cu un bolovan. Mai mult decât atât, femeia a strigat „dă-mi banii” înspre prezentatoare. La rândul ei, speriată de bolovanul care a trecut pe lângă aceasta, Vaida a țipat și ea, informează DCNews.ro.

Mirela Vaida, în stare de șoc – a chemat poliția

„Am chemat Poliția (…). Sunt în șoc. Îmi este frică pentru viața mea. Nu am depus o plângere la Poliție, dar poate ar trebui să o fac, pentru că primesc foarte multe amenințări, inclusiv pe Facebook și pe Youtube, de la o doamnă care se intitulează Magdalena Șerban și care îmi spune <<vei plăti toată viața pentru ce mi-ai făcut la Acces Direct, că din cauza ta fac pușcărie. După 16 ani o să ies și o să te omor>>. Magdalena Șerban este criminala de la metrou care este în pușcărie și îmi este teamă că ea chiar mă amenință, așa că voi lua lucrurile mai în serios”, a spus Mirela Vaida, potrivit Hotnews.ro.

Având în vedere caracterul nișat al emisiunii, pățania Mirelei Vaida nu miră pe nimeni. Cu toate astea, nu putem să nu ne întrebăm cum a reușit femeia să intre în platoul antenelor. Nu s-a întrebat, oare, nimeni, ce caută o femeie dezbrăcată care ține în mână un bolovan, în sediul televiziunii?

Citește și: Maia Morgenstern, jignită de oameni de (in)cultură: „Hai s-o facem aşa, jid…”