Șerban Huidu se reprofilează. Este critic de modă

„Omul poate fi scos din sat dar satul din om niciodată”

Șerban Huidu, cel mai cunoscut dintre „cârcotași”, pare că se plictisește în vacanța de vară și s-a reprofilat, devenind mai nou… critic de modă. Iar cea care i-a căzut victimă este prezentatoarea de la Acces Direct, Mirela Vaida.

„Din istoria recentă aș vrea să vă prezint astăzi amfitrioana emisiunii Acces dinrect. De remarcat potrivirea roz siclam dar și ursulețul părăsit sub pat. * clic pe poză pentru detalii. «Omul poate fi scos din sat dar satul din om niciodată»”, a scris „criticul” de ocazie după ce a distribuit poza Mirelei Vaida.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, cei mai mulți certându-l pe Șerban Huidu pentru vorbele grele pe care le-a avut la adresa prezentatoarei.

„Huidule, dragule, nu mai ești relevant de vreo 20 de ani. E timpul să realizezi și tu asta și să nu mai arunci cu ură încoace și încolo, nu e frumos”, i-a scris o internaută, iar replica lui Huidu a fost ironică, făcând referire la „pantofi siclam” pe care îi purta Mirela în respectiva fotografie. De altfel, această replică a fost folosită la multe dintre comentariile în care acesta era apostrofat.

Mai mult, cei care i-au luat apărarea Mirelei Vaida l-au atacat pe Huidu pentru accidentul de circulație pe care acesta l-a provocat, soldat cu trei morți, și pentru care a fost condamnat la patru ani cu suspendare.

„Ar fi mai bine ca fiecare să vorbească de bârna din ochiul lui. Înainte erai în mințile noastre … un bufon, acum vedem un criminal. Satul poate fi modernizat… crima nu va fi ștearsă niciodată, oricât de mulți bani vei da”, i-a mai comentat cineva.

În doar câteva ore, postarea lui Șerban Huidu  despre Mirela Vaida a adunat peste 1.600 de reacții și  peste 1.600 de comentarii.

Citește și: Șerban Huidu a terminat-o cu cârcoteala