Șerban Huidu/Libertatea

Șerban Huidu a decis să nu mai prezinte emisiunea care l-a consacrat, „Cronica Cârcotașilor”, din această toamnă, a anunțat Pagina de Media. Pentru cel mai cunoscut cârcotaș al României, ieșirea de pe „sticlă” nu înseamnă decât retragerea în spatele camerelor, considerând că a demonstrat deja de ce este în stare.

„Pentru toamnă am decis să fac un pas un spate. Cred că în cei 21 de ani am demonstrat tot ce era de demonstrat pe micul ecran. Rămân, evident, în spatele camerelor de luat vederi, alături de întreaga echipă. Cronica Cârcotaşilor este mai mult decât copilul meu de suflet. Mă întorc acolo de unde am început, la creaţie. La debut am vrut sa scriu doar textele, dar, fiindcă mesajul pe care doream să-l transmit nu era înţeles de nimeni, am decis să vin în faţa camerei şi să fac si pe prezentatorul”, a spus Huidu, potrivit sursei menționate.

Huidu a explicat și motivul pentru care a reintrat „pe sticlă”, în 2015. „Am făcut-o fiindcă situaţia impunea acest lucru. Jumătate din echipa plecase şi soluţiile de înlocuire nu funcţionau corespunzător.

Astăzi, situaţia este cu totul alta. Am pregătit o echipă de nota 10 în care am toată încrederea. Iar eu voi fi tot timpul parte din echipă”, a precizat Şerban Huidu.  

Cronica, în vacanță până la toamnă

În următorul sezon, ce va începe după 1 septembrie, pe lângă ieșirea lui Șerban, Cronica va mai aduce o serie de schimbări. Echipa emisiunii, împrospătată și cu nume noi, va reveni în toamnă cu un nou sezon. Bebelușa Cristina va naște în luna septembrie, așa că va intra în concediu de maternitate. Locul ei va fi luat de o nouă bebelușă. „Revenim pe 1 septembrie pe platourile de filmare. Cu o bebelușă nouă. Cristina va naște în septembrie și trebuie cineva să îi ia locul. Și nu e singura surpriză!”, promite Șerban Huidu.

Cronica Cârcotașilor i-a avut la „primul pupitru” pe Șerban Huidu și Mihai Găinușă, acesta din urmă a părăsit formatul în 2014.  La un an de la „separare”, Mihai Găinușă a încercat să închidă subiectul ce a ținut paginile ziarelor de profil, mai ales că era vorba de mai bine de un deceniu de colaborare între cei doi. „Din păcate, viziunile noastre asupra divertismentului diferă radical. Dar sunt convins că a format o echipă foarte bună și talentată, cu care va crește semnificativ audiența emisiunii lui. Eu n-am mai urmărit-o, dar îi urez succes”, a explicat Găinuşă, în decembrie 2015.

Citește și: Teo Trandafir: ”Kanal D mă plătește cu 5 lei”