Teo Trandafir
Teo Trandafir

Cât plătește o televiziune ca să-i fii imagine? Câte cifre este dispusă respectiva televiziune să adauge în contractul de colaboarare? Fie că este vorba despre un nume mare sau un debutant, banii rămân la loc de cinste, sunt cei mai discutați și, de cele mai multe ori, salariul este subiect de bârfe și de speculații.

Teo Trandafir este în centrul atenției chiar și când refuză să fie în centrul atenției. Problema intervine când un zvon lansat de un coleg de breaslă devine adevăr pentru mulți. În cazul de față, este vorba despre Șerban Huidu care, din răutate, plictiseală sau pură nevoie de scandal, a declarat că Teo ar fi încasat de la respectiva televiziune circa 4 milioane de euro în cele 4 luni când a lucrat acolo.

În cadrul interviului din emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” Teo a ținut să lămurească misterul care nu-i lasă pe mulți să doarmă:

”Habar nu am, nu m-am gândit niciodată la asta. În ceea ce privește declarația ”Cârcotașului”, el trebuie să aibă o logică. Pe mine de exemplu, Kanal D mă plăteste cu 5 lei, asta înseamnă că eu trebuie să-i aduc lui Kanal D, 500 de lei. Pentru că eu trebuie să plătesc postul de televiziune ca să aibă apoi confortul de a mă plăti el pe mine. Câti bani trebuia să aduc eu la Prima tv ca să-mi dea mie 4 milioane de euro? Era un post mititel, nici nu avea de unde. Să le aduc 40 de milioane în 4 luni? De unde? În sfârșit, nu știu ce a fost cu el (n.red Șerban Huidu) la acel moment.

Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ți servești televiziunea astfel încât salariul tău să se justifice. Pentru că dacă tu vii cu niste pretenții, cu figuri în cap, și spui că vrei 4 milioane și tu aduci 200.000 înseamnă că ești psihopat. Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu. Du-te în altă parte!

Cât am câștigat eu, nu e relavant. Eu între timp am mâncat, am jucat, am pierdut pe piața vieții, am riscat. Pierzi, câștigi, tot negustor de numești. Eu bani am făcut. Și voi putea să fac în continuare. Nu sunt însă un foarte bun gestionar al banilor. Îmi plac foarte mult casele. Dar, nu sunt pe atât de bogată pe cât mi-aș dori să fiu.

Dar depinde la ce ne raportăm. Dacă ne raportăm la un profesor universitar de limba română de la Univeristatea București, da sunt un om bogat. Dacă ne raportăm la un primar de comună, de oriunde din țara asta, care-și poate permite palate oricând dorește, sunt un om atât de sărac încât după ce i-am vizitat casa și mă întorc la mine, am impresia că am intrat în cotețul câinelui, deci față de el sunt un om sărac”, a răspuns Teo Trandafir la întrebarea despre avere.

Citește și: Loredana: operații estetice pe pozele din adolescență

#News