Ileana Lazariuc încă „face legea” în viața lui Țiriac Jr

Actuala parteneră a lui Ion Ion Țiriac, Sorana Cîrstea are restricții clare impuse de Ileana

Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Țiriac Jr, i-a pus câteva interdicții actualei partenere a acestuia, jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, relatează Realitatea Sportivă. Cum relația dintre Sorana și Ion Ion, ce durează de mai bine de trei ani, pare că duce spre altar, sportiva mai are până să intre în grațiile familiei, dar mai ales în cele ale Ilenei, care i-a impus câteva reguli stricte.

Concret Sorana nu are voie să se întâlnească cu cei doi copii ai lui Ion Ion, aceștia fiind prea mici pentru a înțelege situația părinților săi, iar Ileana nu își dorește ca ei să fie bulversați. Ileana și Ion Ion au divorțat în 2017, dar au făcut public acest lucru abia la doi ani după acel moment, tocmai pentru a „reduce la tăcere zvonurile”, anunțul fiind făcut printr-un mesaj comun, pe o rețea de socializare.

„Nu exisă secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și de discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri, fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate. Deși nimic nu s-a schimbat cu privire la cât de mult ne iubim, vom rămâne în continuare cei mai buni prieteni, suntem și vom fi o familie unită și părinții a doi copii minunați”, au scris cei doi. De altfel, acela a fost și momentul la care relația dintre omul de afaceri și sportivă a fost pus „pe tapet” de presa mondenă, dar și de cea sportivă.

Ileana încă mai are sentimente pentru fostul soț

Ileana și Ion Ion continuă să aibă o relație bună, chiar și după divorț, mai ales în contextul în care aceștia sunt părinți. Un apropiat al cântăreței a povestit pentru Playtech, că și după divorț, Ileana s-a purtat ca și atunci când era căsătorită. „Nu și-a reluat cariera artistică, pentru că știa că fostului soț nu-i place asta. A preferat să stea în continuare departe de lumina reflectoarelor. Ea se împarte doar între mica afacere cu haine pe care o are și copiii săi. Nu l-a uitat și nu-l va uita pe Ion Ion. A fost foarte supărată când a aflat că Sorana se plimba într-o mașină primită de la fostul soț, dar a trecut și pe asta. A urmat apoi o perioadă de tatonare. Din ce știu ea îi trimitea fotografii cu diverse locații în care erau extrem de fericiți în timpul căsătoriei. lleana și Ion Ion se văd destul de des și nu discută doar despre copii. Ea așteaptă doar ca el să facă pasul spre împăcare. Nici lui nu-i este indiferentă, a fost și probabil va rămâne marea sa iubire”, a dezvăluit o persoană apropiată a Ileanei Lazariuc, pentru playtech.ro, citat de Realitatea Sportivă.

Citește și: Ion Țiriac își alină bătrânețea pe litoral, alături de o brunetă mult mai tânără ca el