Daniela Crudu s-a plictisit de televiziune. „Totul e pe internet”

Cruduța este imagine pentru diverse branduri: de la băuturi alcoolice la case de pariuri

Vine o vreme când televiunea te pensionează, ori devine prea plictisitoare. Aceasta este și părerea „vecinei” Daniela Crudu – „Cruduța” așa cum ați cunoscut-o pe vremea când era parte din matinalul de la Antena 1.

Dar acelea sunt vremuri „demult apuse”, căci acum inclusiv ideea de televiziune este una cu totul diferită, iar fostele asistente tv s-au „reprofilat”, potrivit playtech.ro.

„M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Survivor, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă. Și acum țin legătura cu toată lumea din Antenă, și cu Dan Capatos vorbesc foarte des. Nu a mai fost să fie. Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși, nu”, a declarat Daniela Crudu pentru playtech.ro.

Daniela Crudu își vinde imaginea

Cruduța nu se plânge însă de faptul că nu mai apare pe sticlă, deoarece imaginea sa este una care încă vinde, și vinde bine. Suficient de bine cât să aibă tot ce-și dorește.  

„Am un shooting la Sibiu, la un brand de vodkă. Am pozat toată ziua, pe stradă în Sibiu, la o herghelie…Cam atât fac, am contracte de imagine. Dar nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc. Am și evenimente ca MC, prezint în câteva cazinouri, am contacte cu o casă de pariuri sportive, apoi cu vodka și la haine”, a mărturisit Daniela Crudu penru aceeași sursă.

Citește și: Daniela Crudu își expune trupul sculptat