Daniela Crudu își expune trupul sculptat

Luna trecută a trecut pe la estetician

Daniela Crudu nu pierde vremea, și la scurt timp după ce a trecut pe la esteticianul ce i-a „sculptat” coapsele, aceasta s-a expus pe rețelele de socializare.

Cruduța și-a surprins fanii care o urmăresc în social media, iar apariția a fost una plină de senzualitate, relatează Tacataca. De data aceasta, Cruduța s-a fotografiat pe scările unei case, îmbrăcată într-o „cămășuța” ceva mai lungă, de culoare albă. Ținuta i-a lăsat la vedere picioarele tonifiate, dar și posteriorul ferm și bombat, suficient sau prea mult, cât să incite imaginația unora. Laudele nu au întârziat să apară din celor care o urmăresc, semn că medicul a făcut, și de data asta, o treabă bună.

„Superbă”, „Ești foarte frumoasă, provocatoare și sexy”, „Ești beton, Daniela”, „Cea mai frumoasă româncuță”, „Piesă”, „Frumoasă”, „Superbă”, „te iubesc, prințesa mea”, „Foarte sexy, frumoasă și atrăgătoare”, „Frumoasă femeie”, au complimentat-o internauții pe Daniela Crudu. Nu au lipsit însă nici criticile sau apropourile cu conotații sexuale. Deh, acesta este riscul atunci când te expui, prea mult.

Cea mai recentă intrevenție

Dependentă de operațiile estetice, Daniela Crudu și-a îmbunătățit trupul „tonifiat”, printr-o liposucție a coapselor interne. „Medicul mi-a scos 150 ml de grăsime de acolo și gata. Am fost anesteziată total, nu m-a durut deloc. Doar că, după operație, am stat două săptămâni fară alcool și sex. E greu de lucrat zona coapselor la sală. Și când aveam 45 de kilograme tot urât se vedea. Aveam eu complexul ăsta, ieșea prin pantalonii scurți grăsimea. Am o săptămânâ de la operație și se mai văd încă vânătăile”, a declarat Daniela Crudu, la „Xtra Night Show”.

Bruneta a explicat și câte operații estetice are: „Am până acum cinci operații cu totul, din care trei numai la sâni. Normal că o să mai fac și altele. Ce apare nou, eu îmi fac”, a spus, foarte mândră, Daniela Crudu.

Citește și: Daniela Crudu a stat două săptămâni „fără sex și alcool”