Andre, petrecerea de la miezul nopții, în fața ușii

Andreea Bălăn i-a făcut o surpriză uriașă fostei colege de trupă

Andreea Antonescu, fosta componentă a trupei de mare vogă Andre, a fost sărbătorită într-un mod inedit. Andreea Bălan „a fost prima care mi-a rupt ușa la 12 noaptea de ziua mea, a venit la mine, mi-a adus și cadou, un parfum foarte-foarte frumos, niște flori și niște baloane”, a mărturisit Andreea Antonesc, pentru Ciao.

Potrivit propriilor declarații, Andreea Antonescu, jumătatea roșcată de la Andre, a petrecut de două ori, încă de la miezul nopții, când gasca ei de prieteni, în frunte cu Andreea Bălan, au dat buzna peste ea. „eu nu m-am așteptat și nu eram așa pregătită, aranjată să fac niște poze, niște story-uri. Și m-am trezit cu ei la 12 noaptea, am fost foarte fericită. Apoi iar am fost fericită, pentru că, chiar de ziua mea, am lansat un nou single care se numește «Ai greșit fata, băiatule»”, a mai spus artista.

Andreea Antonescu încă își mai așteaptă divorțul

Deși părea că relația dintre Andreea și Traian Spark s-a redresat, dând speranța unei împăcări, aceasta este departe de a se mai întâmpla, mai mult, artista și-a exprimat dorința ca divorțul să se pronunțe cât mai repede. Andreea își propusese să încheie acest capitol în perioada vacanței de vară, când voia să ajungă în SUA, unde este Traian, însă programul i-a fost potrivinic. „Aș vrea și eu 2-3 săptămâni libere, în care să pot să fug în State. Deocamdată nu le-am găsit și mă tot rog să le primesc încă de la începutul verii. Nu am reușit, dar, în principiu undeva în data de 19 septembrie ar trebui să mă eliberez, până pe data de 6 octombrie, și să vedem dacă am timp să ajung atunci”, a mai spus Andreea Antonescu, adăugând că speră să rezolve și problema divorțului, dra că nu depinde doar de ea.

Mai vrea un copil, chiar dacă nu are o relație

Mamă a unei fete, Andreea a declarat că ar mai vrea un copil, însă este singură, cel puțin în acest moment. „Nu am încă, dar îmi doresc. Probabil că și pretențiile mele sunt foarte mari pentru că e foarte simplu, am foarte multe de oferit și atunci, ghici ce, cer foarte mult! Cu cine este cea mai bună întrebare! Toată lumea mă întreabă, iar eu îmi doresc foarte mult un copil. Jumătate de problema este rezolvată, eu îmi doresc, de fapt o treime din problemă este rezolvată, a două treime ar fi să-l găsesc. Dar cred că e cantitate neglijabilă, că dacă îl găsesc și e după cum îmi place mie, clar își dorește și el unul”, a mărturisit Andreea pentru Ciao.

Citește și: Andreea Antonescu, pregătită de o nouă relație