Andreea Antonescu, pregătită de o nouă relație

Vara vine cu o vacanță în SUA, alături de fiica sa

Andreea Antonescu, jumătatea roșcată a trupei Andre, ce făcea furori în anii 2000 își va petrece vacanța de vară în SUA, alături de fiica sa, dar și de tatăl acesteia, Traian Spak, de care este despărțită de ani buni.

Într-un interviu acordat Click, Andreea a mărturisit că este pregătită pentru o nouă relație, dar nu știe încă dacă aceasta va fi cu fostul soț sau poate cu un alt bărbat.

Mai mult, aceasta vede vacanța ca un vers din celebrul hit al Andre: „liberă la mare”, dar mai în glumă, mai în serios, a precizat că va avea parte de o vară nebună, cu concerte pe litoral, dar și cu relaxare, atât în Europa, cât și în America.

„Va fi o vară plină! În sfârșit, au început evenimentele pe Litoral, vor începe și concertele, pe de altă parte vreau să merg puțin și la mare, dar nu îmi pot neglija nici cariera. Îmi doresc să plec apoi în State, alături de Sienna, pentru că nu am mai fost de ceva timp și e cazul să mă întorc acolo, mi-e și foarte dor de America. După care vreau să fug un pic și într-o vacanță în Antalya, cu Sienna. O vară nebună!”,a  spus pentru sursa menționată.

Andreea își dorește o persoană puternică, dar se mai gândește dacă aceasta este „fostul”

Artista a mărturisit că este pregătită pentru o nouă relație, în care vrea să intre nu de frica singurătății, cât pentru a-și putea clădi un viitor. Și chiar dacă și-a făcut „portret robot” pentru cel cu care va fi în următoarea relație, nu exclude în totalitate o revenire la fostul soț, de care o leagă o relație de 14 ani.

„Știi cum e! Niciodată să nu spui niciodată! Pe de altă parte, rațional vorbind, îți voi spune acum că nu există varianta asta, habar nu am, o să vedem ce ne rezervă viitorul! Dar, în general, sunt o persoană care dacă pornește pe un drum, merge până la capăt, indiferent de orice și nu îmi amintesc ca în această viață să fi ajuns din nou asupra unei hotărâri și să schimb direcția, nu”, a mai spus Andreea Antonescu.

Citește și: Lasă-mă papa la mare, în Dubai! Fotografii senzuale cu Andreea Bălan