Lasă-mă papa la mare, în Dubai! Fotografii senzuale cu Andreea Bălan

Jumătatea blondă a trupei Andre și-a revenit după despărțirea de George Burcea și își trăiește acum viața din plin

Foto: Arhivă Andreea Bălan

Andreea Bălan, fosta componentă a duetului de succes, Andre, cel care rupea topurile de la mijlocul anilor ’90, nu mai e copil și, în mod sigur, nu mai are nevoie să-i ceară voie „lui papa” ca să se ducă la mare. Iar dacă acum mai bine de 20 ani, Andreea Bălan spera să ajungă pe litoralul nostru, lucrurile s-au mai schimbat în prezent, artista preferând plajele și piscinele exclusiviste, din Dubai.

Andreea Bălan, mai sexy ca niciodată! „Față, lateral & verso la distracție”

O serie de fotografii publicate de Andreea Bălan, dintr-o excursie recentă în Dubai, a încins imaginația fanilor, cei care s-au declarat uluiți de forma fizică impresionantă a acesteia. Într-un costum de baie întreg, roșu, Andreea a pozat ca un top model, semn că diva a început să-și recapete încrederea în sine, după despărțirea de George Burcea, despărțire care ar fi compleșit-o pe aceasta, în trecut.

Așadar, comentariile au curs pe contul de socializare al Andreei Bălan: Toate femeile ar trebui sa ia exemplu de la Andreea Balan”, ”O femeie care se știe bucura de viață chiar daca a trecut prin greutăți”, ”O femeie frumoasa ,un artist de nota 10. Costumul e un pic indecent. Acoperim putin chiar daca e totul prefect si avem cu ce”, ”Un fizic perfect…O femeie frumoasă și senzuală”, ”Bună, din toate pozițiile!, ”Cea mai frumoasă artistă”, ”Cam dezbrăcată…”, ”Ești bună tare!!”, ”Ești superbă”, conform sursei.

Artista și-a revenit după despărțirea de George Burcea

Cu toate că a trecut prin momente dificile, Andreea Bălan a declarat, într-un podcast aparținând lui Cătălin Măruță, că l-a iertat pe George Burcea, fostul său soț, dar că nu poate spune mai multe „pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”.

Citește și: Cleopatra lui „Ghiță” se căsătorește în această vară