Marina Voica, mai în formă ca oricând! Primele declarații după operația la inimă

„Nu mă condamnați că vreau să trăiesc!”, este mesajul iubitei artiste

Marina Voica / Foto: preluare Antena 1

În anii trecuți, Marina Voica făcea senzație în lumea muzicii ușoare românești. Ajunsă la venerabila vârstă de 84 ani, artista e mai plină de viață ca oricând. De altfel, nici nu ne-am fi așteptat la altceva din partea acesteia, de vreme ce, toată viața sa, Marina Voica a debordat de tinerețe, încercând și reușind, deopotrivă, să se adapteze noilor generații.

Cel mai bun exemplu, în acest sens, este interpretarea ajunsă iconică, a piesei „Common People”, a trupei britanice Pulp, trupă iubită de artistă, din fan-club-ul căreia face parte.

Marina Voica a suferit o operație pe cord

Într-o primă intervenție după operația pe cord suferită, Marina Voica a declarat că se simte bine și e pregătită de următoarele provocări ale vieții. „Nu mă condamnați că vreau să trăiesc!”, a spus aceasta, adăugând că „este greu să vorbești despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operație pe inimă foarte grea la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnați că vreau să trăiesc! Echipa spitalului împreună cu doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea”, a spus Marina Voica, citată de Click.ro.

Mai mult, potrivit aceleiași surse, intervenția suferită de aceasta ar fi fost riscantă, luând în calcul vârsta înaintată a artistei, însă o luptătoare, cum o știm, nu numai că s-a recuperat complet, însă își dorește să își trăiască viața exact ca până acum: tinerește!

Citește și: Lasă-mă papa la mare, în Dubai! Fotografii senzuale cu Andreea Bălan