wowbiz

Cleopatra Stratan, copila ce îi cânta lui Ghița, așa cum poate ne-o amintim cu toții, a stabilit data nunții. Nu cu Ghiță, ci cu Edward Sanda, un alt artist de pe plaiurile mioritice. Într-un interviu acordat celor de la Click, cei doi au anunțat că în această vară vor face pasul oficializării relației lor, dar și că familia li se va mări abia peste câțiva ani.

„Încă nu știm exact cum o să decurgă situația pandemică, dar știm cu exactitate că ne vom căsători în această vară. Nu vom spune când, vrem să ținem lumea în suspans, ca impactul să fie mare și frumos”, au declarat pentru sursa citată.

În ciuda tinereții lor, Cleopatra (18 ani) și Edward (23), cei doi par că și-au trasat foarte bine, atât așteptările, cât și responsabilitățile în viitoarea etapă a vieții lor, cea de familie.

 „Abia așteptăm să facem primul copil, care sperăm să fie fetiță. Dar deocamdată mai așteptam niște ani, să ne bucurăm de tinerețe și să călătorim”, a spus Edward.

Cleopatra, cerută de soție chiar la majoratul său

Ca un tată care și-a sprijinit fiica în carieră și nu numai, celebrul Pavel Stratan a simțit momentul în care pentru Cleopatra majoratul devenea un punct major în existența sa. Iar despre acest lucru, Eward a fost cel care a făcut dezvăluirile, potrivit sursei citate. „El se aștepta la acest pas din partea mea, ba mai mult de atât, a simțit că se va întâmpla. Ne-a felicitat, ne-a luat în brațe pe amândoi, au curs și câteva lacrimi de bucurie și totul a fost extrem de unic și special!”, a mărturisit viitorul ginere.

Acesta a cerut-o pe Cleopatra de soție, chiar în ziua în care devenea majoră. Un moment de ținut minte, o viață întreagă, nu? Mai ales că alături de Edward, tânara basarabeancă se vede și îmbătrânind.  „Nu m-aş fi gândit niciodată că bărbatul vieţii mele şi omul cu care eu o să îmi petrec viaţa până la sfârşit, este acela care am împărţit scena acum şase ani. Asta e incredibil!”, spunea Cleopatra în august 2020, la numai câteva luni de relație.

Citește și: Andra Măruță, pudică pe plajă, pudică și-n fotografii