„Șmecherul” Fulgy, prins drogat la volan

Dezintoxicarea la care l-au trimis Viorica și Ioniță pare că nu este de folos

Fulgy  este din nou în atenția publică, nu cu vreun anunț de mărire a familiei, după ce tocmai spusese că se însoară, ci cum nu se poate mai bine, conducere sub influența drogurilor, relatează Cancan. De altfel, parcă toți banii băgați de prea cunoscuții săi părinți, Viorica și Ioniță din Clejani, care nu au fost deloc puțini, nu reușesc să îl aducă pe tânărul de 23 de ani pe drumul cel bun.

„Pui de șmecher”, pe banii părinților

Noaptea trecută, polițiștii din Capitală l-au prins pe Fulgy  drogat, la volan, acesta fiind dus la INML pentru recoltarea de probe biologice. Din punctul său de vedere, aceste experiențe sunt necesare, ba chiar s-a arătat bucuros pentru faptele sale. „În viață, trebuie să știi de toate, frate! Mă bucur că mi se întâmplă asta, ca să vă demonstrez și eu ceva la toți mafioții”, a spus Fulgy, într-un video făcut în mașina de poliție, potrivit sursei citate.

Reacția lui Fulgy, la întrebarea unui reporter, cu privire la situația în care a ajuns, una neplăcută pentru orice părinte normal, a fost pe măsura șmecheriei de care dau dovadă celebritățile de carton.

„Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că, nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă! Scuze. Deci, v-am lăsat fără cuvinte”, a spus tânărul.

Sora lui Fulgy, accident în timp ce era drogată

Mama sa, Viorica din Clejani, nu se află la primul astfel de moment, în urmă cu ceva vreme și fiica sa, Margherita a trecut prin zona consumatorilor de droguri. Mai mult, în mai anul trecut, Margherita  a fost  protagonista unui accident rutier, după ce consumase un cocktail de droguri.  Conform rezultatelor INML, Margherita luase, printre altele cocaină și LSD, iar potrivit presei tabloide, aceasta a fost obligată să se interneze la o clinică de dezintoxicare pentru a scăpa de detenție.

Din fericire, accidentul a fost fără victime. Dar de câte ori merge ulciorul la apă?

Citește și: Fulgy de la Clejani, internat de Ioniță la dezintoxicare