Ce i-au spus medicii Oanei Roman

Vedeta va trebui să renunțe la unul dintre viciile sale preferate

Oana Roman
Oana Roman / Foto: Facebook

Oana Roman este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi. Cu toate că, cel puțin la început, aceasta a intrat pe scena mondenă ca „fata lui Petre Roman”, nu a trecut mult timp până ce femeia a reușit să își facă propria reputație, independentă de cunoscutul său tată, fost premier al României.

Ce probleme de sănătate are Oana Roman

Oana Roman s-a confruntat, în ultima perioadă, cu o serie de probleme de sănătate. Cu alte cuvinte, vedeta avea probleme la plămâni care „îi dădeau bătăi de cap”, astfel că s-a dus la medicul pneumolog pentru a-și face investigații suplimentare.

În urma acestora, Oana a primit recomandarea de a se lăsa de fumat, un viciu care îi dă târcoale de foarte mulți ani acesteia. Nu știm încă dacă aceasta are, sau nu, de gând să se lase de fumat, de vreme ce se știe faptul că este extrem de dificil să renunți la un astfel de viciu.

„Am mai făcut un rând de analize să verific anumite lucruri și astăzi trebuie să merg să fac un control la pneumolog pentru că acum niște ani eu am avut o pneumonie interstițială pe care probabil nu am tratat-o cum trebuie și au rămas niște urme care trebuie, evident, tratate. Drept care, mă duc la control să vedem care este treaba, ce tratament îmi va da”, a declarat Oana Roman, citată de Avantaje.ro.

Citește și: Britney Spears a scăpat de „tirania” tatălui ei