Ana Morodan, de la Contesă la Cruella

Aproape de Emma Stone și Glenn Close

Ana Morodan a reușit, încă o dată, să uimească prin puterea sa de transformare. Dacă până acum lumea o asemăna cu o contesă, ce i-a devenit pe lângă o poreclă și un fel de declarație, de data aceasta carismatica Ana s-a transformat în cea mai crudă ființă ce putea fi imaginată de iubitorii de animale, Cruella de Vil. Iar când spui Cruella, mintea se duce automat la Glenn Close din „101 dalmațieni” sau Emma Stone, din filmul Dysney „Cruella”.

Potrivit Paginii de Media, alegerea Anei în această nouă postură a fost una naturală, venită pe fondul succesului pe care Contesa îl are în mediul online, dar mai ales pentru extraordinara sa fotogenie.

 „Prima alegere, instantanee chiar, pentru a o portretiza pe Cruella a fost Ana Morodan şi am fost extrem de onoraţi şi bucuroşi să colaborăm cu ea pentru promovarea celei mai recente producţii Disney. Ana este un profesionist desăvârşit care s-a implicat 100% pentru a se transforma în Cruella, iar rezultatele sunt spectaculoase.” a declarat Andreea Zidaru, General Manager Forum Film România, citată de Pagina de Media.

Pentru acest proiect complex au lucrat Ovidiu Buța, Alexandru Abagiu și Sorin Stratulat, iar rezultatul a fost unul de senzație, ce i-a „venit mănușă” blondei de la Drept. Întreaga operațiune de transformare a necesitat sincronizarea tuturor celor implicaţi, multe zile de muncă şi un termen limită strâns, filmul a rulat pe marile ecrane din România la începutul lunii iunie, fiind stabilit întregul „protocol de transformare”, dar și toate cele necesare realizării ședințelor foto.

Ana „Cruella” Morodan (pagina de media)

„Pentru mine, să pot să o portretizez pe Cruella a însemnat îndeplinirea unui vis din copilarie. Cruella este larger than life. Este cea care te învaţă cu adevărat să te iubeşti pe tine şi să înţelegi că să poţi să râzi de tine şi de lume este una dintre calităţile care te fac cu adevarat memorabil”, a spus Ana  Morodan, potrivit sursei menționate.

Cine este Ana Morodan

„Blonda de la Drept”, căci această facultate a terminat Ana Morodan, a profesat doar 1 ani și jumătate în acest domeniu, iar de la 24 de ani și-a luat „bocceluța” și a pornit încrezătoare de la Arad spre București, influențată fiind de câțiva blogger internaționali și a dus pasiunea pentru blogging la nivel profesional, fiind în acest moment una dintre cele mai influente persoane publice din România.

Citește și: Anna Lesko, mult prea sexy pentru anii ei