Ce spune Codin Maticiuc despre partenera lui: „E nebună”

„De ce? Știți deja. Pentru ca e nebună”

Foto: preluare Playtech.ro

Fostul crai de pe Dorobanți, Codin Maticiuc, s-a așezat la casa lui. Din câte se știe, omul de afaceri are, în acest moment, parte de o relație extraordinară cu mama copilulului său. „În concluzie vă spun că degeaba am gagica frumoasă, deșteaptă și mamă eroină pentru ca e nebună! lar eu nu sunt doar nebun ci și prost dacă o las să plece pe Everest cum plănuiește”.

Codin Maticiuc: „Gagica mea e nebună. Da, nu exagerez”

„Știam asta de ceva vreme dar acum mă gândesc serios să fac ceva în privința asta. Stați să vă explic. Femeia e obsedata de sport. Efectiv face și patru antrenamente pe zi. Ea nu recunoaște, zice ca face trei”, a spus, într-o primă instanță, Codin Maticiuc, în mediul online, despre partenera sa. În mărturisile bărbatului se poate recunoaște și un anume sentiment de mândrie.

Acesta a povestit cum iubita lui ar fi bifat toate traseele montane existente la noi în țară, urcând pe toate vârfurile înalte, de asemenea. Următoarea destinație? „A plecat în Tanzania (Africa) sa urce pe Kilimanjaro (5895 de metri). Nu s-a dus și ea pe Mont Blanc de exemplu (4800 de metri). De ce? Știți deja. Pentru ca e nebună. O sa ziceți ca ce contează încă o mie de metri. Contează și o sa va dumeriti și voi de îndată. În primul rand trebuie să știți ca oficial declarat 10 oameni care încearcă să urce acest munte mor în fiecare an. Neoficial vreo 30. Clar trebuie să fii nebun să-ți asumi acest risc! N-a plecat singură, a plecat cu Tea prietena ei de la radio Zu care citește știrile în fiecare dimineață și soțul acesteia”, a mai spus Maticiuc, citat de Cancan.ro.

Citește și: Sofiei Vicoveanca „i-a sărit țandăra” la Festivalul Haiducilor. Spectatorii, șocați de ceea ce au văzut