Anamaria Prodan îl susține în continuare pe Reghe

„Vă rog public să aduceți probe pentru fiecare acuzație pe care i-o aduceți soțului meu care este tatăl perfect în fața copiilor”

Anamaria Prodan își apără soțul, mai ceva ca o leoaică, în fața tuturor care l-au acuzat de diverse lucruri, de la întâlniri cu amante, la beții. De altfel, inpresarul are numai cuvinte de laudă la adresa celui cu care este împreună de 15 ani și despre care, recent, s-a vehiculat că și-ar fi „planificat” divorțul de Prodanca.

Nimic mai fals, potrivit declarațiilor făcute în ultima vreme, de către Anamaria. Deși plecată pentru o vreme în Dubai, tocmai pentru a scăpa de nebunia la care este supusă relația sa cu Reghe, Anamaria Prodan a postat pe contul său de Instagram o poză de familie, la care a făcut și mai multe comentarii. Printre acestea se află aprecieri pentru soțul, tatăl și antrenorul Reghecampf.  

„Familia îți dă echilibrul, respectul, liniștea și dragostea! Ne naștem cu 3 nume… numele de familie, numele pe care ni-l dau părinții la botez și cel mai important numele pe care ni-l facem prin ceea ce facem!”, este descrierea pe care o dă Anamaria familiei pe care  o are alături de Reghe.

„Nu merită să-i asociați numele și imaginea cu toate gunoaiele”

A urmat o serie de sfaturi pentru cei, care pentru un „pol”, fac acuzații nefondate cu privire la presupuse aventuri ale lui Reghe, dar și o solicitare, din sufletul de părinte.

„Chiar nu aveți pic de conștiință și inima? Chiar scrieți orice în goana după bani? Nu aveți copii care merg la școală și vin triști acasă pentru că un copil a râs de familia lui? Nu vă pasă că distrugeți și otrăviți mintea și sufletele copiilor!?

În toți acești ani de când mă cunoașteți, am fost cred eu un om integru care a spus mereu adevărul și am fost prima care a recunoscut când și dacă a greșit!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

Totodată a avut și o rugăminte pentru cei din presa de nișă, de a opri „acest linșaj mediatic”, căruia îi este victimă unul dintre copii, Laurențiu Jr. „Vă rog să aduceți dovezi solide despre fiecare lucru sau faptă pe care o menționați zilnic în presă! Despre bețiile lui Reghe, despre amantele lui Reghe. Cine sunt și de unde vin? Ce i-au luat și ce le-a dat? Ce a furat din casa lui să dea amantelor? Ce business-uri a deschis amantelor? Ce case sau ce transferuri a făcut amantelor! Dacă credeți că acest bărbat ar putea să decadă în ochii copiilor lui, a familiei lui, a jucătorilor lui, a tututor celor ce-l admira și a făcut toate aceste lucruri înseamnă că merită să fie scos în față și arătat cu degetul de o țară întreagă”, a mai scris impresarul FIFA.

Aceasta este de părere că soțul său nu merită un asemenea tratament. „Ați scris că a plănuit divorțuri. Eu spun că a plănuit cum să-și crească nepoții. Reghecampf nu a plănuit să fure banii familiei, ci a plănuit cum să-i înmulțească! Reghecampf nu a plănuit să-si părăsească familia ci a plănuit să-și o vadă fericită! Reghecampf este un om minunat care nu merită să-i asociați numele și imaginea cu toate gunoaiele”, a mai scris Anamaria.

Citește și: Anamaria Prodan ține „cu dinții” de mariaj