Anamaria Prodan ține „cu dinții” de mariaj

„O să mă lupt mereu pentru oamenii pe care îi iubesc”

Anamaria Prodan a afirmat că este o femeie puternică, în ciuda tuturor problemelor cu care se confruntă, multe ca urmare a zvornurilor cu privire la mariajul său cu Laurențiu Reghecapmf. Se pare că ultima presupusă aventură a acestuia a adusă pe celebra impresară aproape de capătul puterilor. Mai mult, aceasta a dat de înțeles că „ține cu dinții” de căsătoria sa, tocmai ce a celebrat a 15 aniversare, convinsă fiind că toate femeile care au fost „pasagere” în viața lui Reghe au făcut-o pentru faimă.   

Într-un interviu acordat PlaySport.ro, Anamaria Prodan a mărturisit că a rămas aceeași femeie războinică, „însă anumite situații trebuiesc rezolvate cu calm. Mi-am crescut copiii după anumite principii, am vrut ca ei să se dezvolte într-un mediu sănătos, fericit. Și eu și Reghe am luptat pentru asta. Cum ar fi ca eu să încep să îmi denigrez soțul, să-l fac în toate felurile, să îl înjur? Nu, nu pot, asta nu am sa fac niciodată. Ce e în sufletul meu rămâne în sufletul meu”.

Aparent singură în aceasă luptă, Anamaria Prodan a precizat nu doar că se apără singură, ci și că luptă pentru cei dragi. „Eu am putere să lupt și pentru ei, mulțumesc lui Dumnezeu. O să mă lupt mereu pentru oamenii pe care îi iubesc”, a spus impresara. Aceasta a explicat și de ce nu cere ajutor nimănui. „Ai văzut vreodată un om cu adevărat puternic care cere ajutor, își arată slăbiciunile sau se întoarce din calea pe care a pornit spre atingerea succesului? Eu Nu. Iar dacă exista astfel de persoane, înseamnă că nu sunt suficient de puternice precum ar trebui. Eu sunt un om foarte puternic, si oricâte probleme si greutăți as avea, încerc să afișez mereu un zâmbet cuceritor. Dar asta nu înseamnă că și în suflet sunt fericită”, a mai spus Anamaria, emoționantă, potrivit sursei menționate.

Anamaria nu mai neagă infidelitatea

Impresara, îl susține în continuare pe Reghe, nu doar de dragul copiilor și al anilor petrecuți împreună, are puterea – pentru prima dată – să nu mai nege infidelitatea lui Laurențiu, și potrivit PlaySport, o pune pe seama curiozității sau a neputinței.

„Îi iau apărarea pentru că eu știu ce fel de om este soțul meu și cred că orice om poate greși, dar orice bărbat trebuie să aibă coloană vertebrală,  demnitate. Orice bărbat poate pleca de acasă din curiozitate, din frustrare, din neputință, din neîncredere în propria persoană. Toate adunate te fac să iei decizii greșite, să reacționezi nepotrivit pe moment. Dar cred cu tărie că te mai și trezești la un moment dat, iar când te trezești, îți dai seama că ai făcut ceva cumplit și îți ceri iertare”, a mai spus Anamaria Prodan, adăugând că soțul i se va întoarce spășit, „își va ține familia în brațe și o va face și mai puternică decât până acum”, a mărturisit impresara.

Citește și: Anamaria Prodan, amenințătoare la adresa orișicui se mai „leagă” de Reghe