Anamaria Prodan, amenințătoare la adresa orișicui se mai „leagă” de Reghe

„E matrița bărbatului perfect!”

Telenovela presupusului divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare departe de a se termina. Astfel, că mai luăm o porție de popcorn și urmărim în continuare, cu uimire, dar și cu îngrijorare, modul inedit prin care impresara FIFA își apără soțul în fața „atacurilor” presei mondene.  

La Digisport, în exclusivitate, Anamaria Prodan a precizat că vrea ca toată această șaradă să se încheie, mai mult, îi ameniță cu procese pe toți cei care se „leagă” de Reghe. „Dacă de azi înainte cineva îmi mai implică soțul în asemenea nesimțiri cu amante, bani dați și afaceri deschise, fără nici cea mai mică părere de rău, acționez în judecată, iau banii și nu mai dau înapoi”, a spus excentrica impresară.

Anamaria Prodan, super protectivă cu familia sa

Pentru Anamaria Prodan familia pare cea mai importantă, motiv pentru cae nu contenește să îl laude pe soțul său, tatăl copiilor. Însă de la laudă, până la postări cu mesaje, mult prea vechi, dar intime, până la amenințări nu a fost decât un pas.

„Niciodată nu o să accept ca cele două fete și cei doi băieți ai noștri să vadă aceste mizerii despre tatăl lor. Niciodată, soțul meu nu a avut treabă cu băutura, cu amante, că-și trădează nevasta. Niciodată! El este un bărbat ideal. E matrița bărbatului perfect! A dat clasă și va da clasă tuturor, nu se compară și n-are egal, își iubește familia ca nimeni altul. Despre mine? Pfooa. Eu provin dintr-o familie mare. Pe mine nu mă interesează ce se scrie despre mine. Eu așa am crescut. Nici măcar nu citesc. Am aflat de la niște prieteni despre aceste materiale”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Și cum o vorbă din popor spune că „nu iese fum fără foc”, putem suspecta că ceva se întâmplă în familia Prodan – Reghecampf, căci altfel nu ar fi ieșit zvonurile cu divorțul (apropos, care a fost confirmat săptămâna trecută chiar de Reghe) sau presupusele amante ale antrenorului Reghecampf.

Citește și: Anamaria Prodan ar fi plătit interlopi ca s-o „altoiască” pe presupusa amantă a lui Reghecampf