Victor Socaciu s-a infectat cu Covid-19. Artistul se află internat în spital

Artistul ar fi participat la a treizecea ediție a festivalului de folk „Om Bun”

Cântărețul folk Victor Socaciu a fost internat în cursul zilei de vineri în spital, după ce a s-a infectat cu Covid-19. Anunțul a fost făcut de colegul și prietenul său, Ducu Bertzi, cel care a povestiti, de asemenea, că Victor Socaciu participase, cu câteva zile înainte, la festivalul de folk „Om Bun”.

Nu se știu amănunte despre starea concretă de sănătate a lui Victor Socaciu

„Nu am amănunte despre cum se simte. Ştiu că a avut febră, şi-ar fi făcut un test care ar fi ieşit negativ, şi practic a întârziat internarea în spital. Asta ştiu. Nu am alte amănunte”, a relatat Ducu Bertzi, potrivit Digi24.

Mai mult decât atât, potrivit declarațiilor Mariei Gheorghiu, cea care a confirmat, deopotriva, vestea potrivit căreia Victor Socaciu se află, în acest moment, în spital, niciun alt participant la festivalul de folk „Om Bun” nu s-ar fi infectat. Conform relatărilor, festivalul, cu o tradiție de 30 ani, ar fi fost organizat ținându-se cont de regulile de distanțare. În timp ce o bună parte din spectatori au urmărit spectacolul online, un număr de doar douăzeci de persoane s-au aflat fizic, în sală.

Citește și: Când se poate face rapelul în cazul infectării între cele două doze