Familia Smiley și-a botezat „bebelina” Josephine

Cei doi par ca dintr-o reclamă pentru bebe #2

Smiley și Gina Pistol au botezat-o, în weekend, pe micuța Josephine, iar petrecerea de după a fost una rustică, secretă și intimă. Aceștia au fost dați de gol de Andreea Bănică, o bună prietenă a cuplului, care a postat pe Instagram o poză cu explicația „dătătoare” pe vileag.  „Sunt mai mult ca sigură că mă veți întreba de unde am acest outfit superb, roz. Este un costum creat special pentru mine, pentru acest eveniment pentru că sun t la botezul micuței Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol.”

Gina Pistol, în lacrimi

Lacrimi de bucurie și emoție pentru mămica Gina, la botezul fetiței sale. „Duminică am creștinat-o pe Josephine. Pentru noi, ca părinți, momentul de la Biserică a fost unul extrem de frumos și emoționant. Eu am avut lacrimi în ochi mai toată slujba, însă micuța noastră a fost foarte, foarte cuminte. La finalul zilei ne-am bucurat să avem alături familia și cei mai apropiați prieteni într-o petrecere restrânsă. A fost o zi magică! Poate cea mai specială zi de când ea a venit pe lume” a spus Gina Pistol, pentru a1.ro, citată de Click.

În urmă cu ceva vreme, Gina Pistol a ținut să meționeze importanța pe care o au nașii pentru copil, dar și de ce și-a ales una dintre cele mai bune prietene să o creștineze pe bebelina Josephine. „Cred că părinții spirituali joacă un rol important în viața oricărui copil, tocmai de aceea am ales niște oameni apropiați, ce ne sunt foarte dragi.”

Pregătiți de bebe #2

Cum se întâmplă mai mereu, înainte de primul copil toată lumea îi întrebă pe tinerii căsătoriți (aici încă nu este cazul, Gina și Smiley nefiind căsătoriți), după ce vine primul copil, la fel de (ne)firească vine și întrebarea: „Când faceți perechea?”.

„Toți prietenii cu care mă întâlnesc mă întreabă dacă mai dormim. Dormim toată noaptea și eu și Gina și copilul. Dormim liniștiți, fără treziri. Au zis ăștia să facem reclamă pentru al doilea copil. Îmi zic prietenii „bă, zici că sunteți reclamă pentru al doilea copil”. Suntem foarte liniștiți. A început să gângurească, în fiecare zi auzim câte un sunet nou, îi place băița. Mă implic la tot, atât cât pot eu, adică nu-mi depășesc atribuțiile. Băița o facem împreună, pentru că nu mă simt pregătit să fac asta singur”, a spus Smiley la o emisiune tv.

Citește și: Smiley: „Acest copil a fost dorit, dar nu a fost planificat”