Vlad Popescu Piedone și Füsün Aramaz, Ambasadorul Republicii Turcia în România

Conform unei postări de pe contul său de socializare, deputatul PPU (social-democrat), Vlad Popescu Piedone, a participat, marți, la o cină de lucru, la invitația președintelui Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din România (TIAD).

La acest eveniment au luat parte și deputații din Grupul Parlamentar de Prietenie cu Republica Turcia, dar și Excelența Sa,  Doamna Füsün Aramaz, Ambasadorul Republicii Turcia În România.

„A fost o seară extrem de frumoasă, lucru de așteptat, având în vedere relațiile bune dintre România și Turcia. Comunicarea dintre cele două țări a ajutat și ajută în continuare la o bună colaborare din toate punctele de vedere”, a scris Vlad Popescu Piedone.

Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci din România (TIAD) este o organizaţie apolitică şi non profit, înfiinţată în anul 1993 de investitori turci, în România, care se constituie ca o punte de legătură între membrii săi – investitori strategici şi de seamă turci – şi instituţiile fundamentale ale statului român, pentru o cât mai bună colaborare, în toate domeniile, în interesul ambelor ţări – România şi Turcia.

Potrivit site-ului TIAD, Asociaţia Oamenilor de Afaceri Turci din România este un participant activ în schimburile comerciale bilaterale, dar şi în procesul de investiţii turcesti în România. Acest lucru este confirmat şi de colaborarea directă pe care TIAD o are cu, cu Ministerul Economiei, Direcția Implementare Programe pentru Intreprinderi Mici și Mijlocii, cu Ministerul Administrației și Internelor, cu Camera de comerţ şi Industrie a României – instituţii importante din România, precum şi cu Subsecretariatul pentru Comerţ Exterior, Consiliul de Cooperare Economică Externă al Turciei – DEIK (Departamentul Relaţii Economice Externe) şi TOBB (Uniunea Camerelor şi Burdelor de Mărfuri din Turcia) – instituţii importante din Turcia.

Citește și: Vlad Popescu Piedone, deputat PPU (social-liberal), despre onoarea de a participa la lansarea cărții „Umanismul Pragmatic”