ALDE Sector 1 a strâns 10.000 de semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand

Filiala Sector 1 a promis că nu se va opri până nu va strânge 60.000 de semnături din partea cetățenilor Sectorului 1, sătui de gunoaiele de pe străzile sectorului

Clotilde Armand

„10.000 de semnături pentru organizarea referendumului de demitere a primarului Clotilde Armand”, au scris cei de la ALDE Sector 1, cu foarte puțin timp în urmă, pe Facebook. Mai mult, filiala a promis că nu are de gând să se oprească până ce nu-și atinge targetul de 60.000 de semnături, întrucât mesajul cetățenilor Sectorului 1 ar fi unul destul de clar.

ALDE Sector 1: „Clotilde Armand trebuie să plece acasă!”

Mai mult, ALDE Sector 1 i-a impulsionat pe toți cei care s-au săturat de gunoi, să se alăture demersului, astfel încât Sectorul 1 să redevină oaza de curățenie de altă dată.

Clotilde Armand începe să fie „neiubită” inclusiv de cei care au votat-o

Cu toate că cetățenii au avut încredere în această, suficientă încredere încât să-i încredințeze un mandat la Primăria Sectorului 1, unul câte unul, locuitorii par să fi înțeles că lupta pe care Armand o duce nu poate avea decât o singură victimă: omul de rând, plătitorul de taxe. Astfel, într-o luptă nesfârșită cu Romprest, Armand îi neglijează exact pe cei care au învestit-o în funcția pe care o deține acum și pe care aceasta a promis că-i va apară de toate relele din lume.

Socoteala din târg…

Citește și: PSD strânge semnături pentru demiterea lui Clotilde Armand