Vlad Popescu Piedone, deputat PPU (social-liberal), despre onoarea de a participa la lansarea cărții „Umanismul Pragmatic”

Alături de Vlad Popescu Piedone s-a aflat și tatăl său, edilul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone

Foto: Facebook Vlad Popescu Piedone

Conform unei recente postări publicate pe contul său de socializare, deputatul PPU (social-liberal), Vlad Popescu Piedone, a participat, astăzi, la lansarea tratatului „Umanismul Pragmatic”, scris de profesorul Dan Voiculescu. La lansare au participat mai mulți membrii ai PPU (social-liberal), printre care și primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, însă și Grațiela Vasilescu, cea care a putut fi văzută, la rândul ei, în fotografiile publicate de Vlad Popescu Piedone, în postarea sa.

Foto: Facebook Vlad Popescu Piedone

Vlad Popescu Piedone descrie lucrarea profesorului Voiculescu ca fiind „o carte care sintetizează principalele lucrări pe care domnia sa le-a dedicat studiului doctrinei umaniste în ultimii 30 de ani”

Mai mult, deputatul a menționat că recenta carte lansată de Dan Voiculescu pune în prim plan valoarea umană, „fără de care acest pământ nu ar exista”.

Așa cum ne-a obișnuit, profesorul Dan Voiculescu încearcă, prin activitatea sa, să pună în valoare capacitățile și înzestrările oamenilor, care, de cele mai multe ori, sunt neglijate de societatea actuală. Proiectele și acțiunile sale au reușit cu demnitate, onoare și curaj să susțină și contribuie la progresul civilizației noastre.

Vlad Popescu Piedone, pe Facebook

În încheierea postării sale, parlamentarul a adăugat, de asemenea, că în tratatul lansat astăzi de Voiculescu se arată încă o dată că valoarea unei națiuni care este, conform analizelor prezentate în carte, asigurată de suma valorilor individuale. Cu alte cuvinte, potrivit doctrinei umaniste, ar trebui să punem preț pe fiecare român în parte. „Îl felicit pe domnul profesor Dan Voiculescu pentru lansarea Tratatului Umanismul Pragmatic și pentru întreaga sa activitate dedicată oamenilor!”, a mai spus deputatul.

Primarul Piedone a fost prezent alături de fiul său

Din fotografii se poate remarca prezența primarului Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, cel care a stat stat lângă fiul său, la lansarea cărții profesorului – așa cum i se mai spune lui Dan Voiculescu, cel care a pus bazele doctrinei umaniste.

De menționat că edilul Cristian Popescu Piedone este singurul primar de sector aparținând PPU (social-liberal). Încă de la punerea sa în funcție, Piedone s-a bucurat de multă apreciere din partea cetățenilor sectorului pe care îl administrează acum „cu mână de fier”.

Foto: Facebook

Citește și: Vlad Popescu Piedone, deputat PPU (social-liberal) susține înființarea unui fond de solidaritate pentru tineri